Let op! Geld lenen kost geld

Hoeveel kan ik lenen?

Bij Freo geloven wij in verantwoord lenen. Leen daarom nooit meer dan u écht nodig heeft. En kies een lening die past bij uw persoonlijke situatie. Benieuwd hoeveel geld u verstandig kunt lenen? Bereken hieronder hoeveel u maximaal verantwoord kunt lenen.

Wat mag ik verantwoord (maximaal) lenen?

Op basis van uw persoonlijke situatie kijken wij of er mogelijkheden zijn voor een lening die bij u past. Zo weet u zeker dat u deze lening ook echt kunt betalen en dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Met onze rekentool berekent u zelf hoeveel u kunt lenen. Als u hierna een offerte aanvraagt, dan beoordeelt Freo of dit leenbedrag voor u verantwoord is. De offerte van Freo is altijd vrijblijvend.

Waar moet ik op letten?

Denkt u aan het afsluiten van een lening? Bekijk dan eerst of er andere manieren zijn om uw plannen rond te krijgen. Is een lening toch de beste optie, zorg dan dat u de voorwaarden van de lening kent.

Bij Freo zijn wij duidelijk over onze voorwaarden. Vergelijk deze gerust met andere aanbieders van leningen om zo een goede beslissing te kunnen nemen. Let daarbij op het volgende:

  • Het rentepercentage
  • De looptijd van de lening
  • De mogelijkheden om af te lossen
  • De eindleeftijd die geldt voor het afsluiten van de lening

Kijk ook altijd naar het doel van de lening. Waar heeft u de lening voor nodig? Voor een eenmalig bedrag is een Persoonlijke Lening vaak de beste keuze. Wilt u de vrijheid hebben om tijdens een langere periode meerdere keren een bedrag op te nemen? Daarvoor is een Doorlopend Krediet meer geschikt.

Freo checkt: veilig en verantwoord lenen

Freo biedt u standaard een lage rente. Daarnaast zijn wij ook streng aan de poort. Als u bij ons een lening aanvraagt, dan checken wij altijd uw financiële situatie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de lening ook echt kunt betalen. Dat is niet alleen in ons voordeel, maar ook in dat van u.

Freo is onderdeel van de Rabobank en wordt door de Consumentenbond genoemd als aantrekkelijke keus. Meer weten over de voordelen van geld lenen bij Freo? U leest ze hier.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.