Let op! Geld lenen kost geld

Digitaal aanleveren

Bij Freo uploadt u uw documenten eenvoudig en snel online in Mijn Freo.

 • Bij Freo werken we het liefst zo digitaal mogelijk. U kunt online een lening aanvragen. Heeft u van ons een offerte ontvangen in Mijn Freo? Dan kunt u uw documenten digitaal bij ons aanleveren. Bijvoorbeeld in de vorm van een scan, foto of pdf. Uploaden gaat eenvoudig en snel in Mijn Freo. U ziet direct of het gelukt is.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren , Mijn Freo

 • Ja, graag zelfs. Bij Freo werken we het liefst zoveel mogelijk digitaal. In Mijn Freo ziet u precies welke documenten wij van u nodig hebben. Met behulp van iDIN kunt u ook uw offerte digitaal ondertekenen. 

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren , Mijn Freo

 • Digitaal aanleveren is een stuk sneller dan met de post. Uw documenten zijn direct bij ons binnen. U hoort dus ook sneller of u in aanmerking komt voor een lening bij Freo. Bovendien is het digitaal aanleveren van documenten duurzaam, omdat u minder papier gebruikt.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren , Mijn Freo

 • Neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-321 00 03 (normaal tarief). Of stuur een WhatsAppbericht via 06-83671331. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur staan wij voor u klaar.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren , Mijn Freo

 • De Europese betaalwet - PSD2 - is in februari 2019 in Nederland ingegaan. Met deze wet kunnen consumenten aan bedrijven toegang geven tot de betaalrekening. Bijvoorbeeld alleen om rekeninginformatie op te halen of om het saldo te checken.

  Wat doet Freo met de toegang tot mijn betaalrekening?
  Alleen nadat u toestemming heeft gegeven, maken we een koppeling met uw betaalrekening. We kijken uw gegevens alleen in. Deze informatie gebruiken we eenmalig. En alleen om uw aanvraag voor een lening te kunnen beoordelen. 

  Waarom zou ik deze koppeling gebruiken?
  Het aanleveren van uw rekeninggegevens gaat op deze manier een stuk eenvoudiger en sneller. Zo hoeft u geen rekeningafschriften meer te downloaden om ze vervolgens weer te uploaden in Mijn Freo.
  Met de PSD2-koppeling krijgt Freo de transacties van alle banken op dezelfde, overzichtelijke manier aangeleverd. Een rekeningafschrift wordt daardoor altijd goed aangeleverd. Hierdoor kunnen wij uw aanvraag sneller in behandeling nemen. En weet u dus eerder of u kunt lenen bij Freo.

  Hoe zit het met privacy?
  Wij vinden verantwoord omgaan met uw gegevens belangrijk. Meer hierover weten? U leest het in ons Privacy Statement.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

 • Als alle gevraagde documenten geüpload en akkoord zijn, nemen wij uw aanvraag definitief in behandeling. Binnen enkele werkdagen hoort u van ons of uw aanvraag is goedgekeurd.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren , Mijn Freo

 • Met de dienst iDIN logt u veilig en vertrouwd in op de websites van overheidsinstanties, verzekeraars en webshops. Met iDIN identificeert u zich via uw bank. Het aanmaken en onthouden van verschillende wachtwoorden is met iDIN verleden tijd.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

 • Met iDIN geeft u toestemming aan uw bank om uw naam, adres en woonplaats met Freo te delen. Zo weten wij meteen wie u bent. Met uw persoonlijke gegevens ondertekent u vervolgens de offerte eenvoudig online in Mijn Freo. Een handtekening is hierdoor niet meer nodig.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

 • Met iDIN ondertekent u eenvoudig en snel uw offerte online. U hoeft dus niet meer te wachten op het offertepakket dat u per post ontvangt. Zo kunnen wij uw aanvraag sneller in behandeling nemen. En weet u dus eerder of uw lening is goedgekeurd. Dat is wel zo fijn!

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

 • Omdat u gebruik maakt van uw vertrouwde bankomgeving, is het gebruik van iDIN net zo veilig als internetbankieren. Vragen over iDIN? Neem dan contact op met onze Klantenservice, kies in het keuzemenu voor optie 1. 

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

 • Met iDIN ondertekent u eenvoudig de volgende documenten uit het offertepakket online met uw persoonlijke gegevens: het Freo contract, de SEPA Doorlopende machtiging en het Overzicht uitbetaling lening. U hoeft deze documenten dus niet meer te printen en met een handtekening te ondertekenen.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit