Let op! Geld lenen kost geld

Digitaal aanleveren

Bij Freo uploadt u uw documenten eenvoudig en snel online in Mijn Freo.

 • Bij Freo kunt u uw lening online aanvragen. Daarom werken we het liefst zo digitaal mogelijk. Via Mijn Freo kunt u uw documenten digitaal bij ons aanleveren. Bijvoorbeeld in de vorm van een scan, foto of pdf. Uploaden gaat eenvoudig en snel in Mijn Freo. U ziet direct of het gelukt is.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren , Mijn Freo

 • Ja, graag zelfs. Bij Freo werken we het liefst zoveel mogelijk digitaal. In Mijn Freo ziet u precies welke documenten wij van u nodig hebben. Met behulp van iDIN kunt u ook uw offerte digitaal ondertekenen. 

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren , Mijn Freo

 • Digitaal aanleveren is een stuk sneller dan met de post. Uw documenten zijn direct bij ons binnen. U hoort dus ook sneller of u in aanmerking komt voor een lening bij Freo. Bovendien is het digitaal aanleveren van documenten duurzaam, omdat u minder papier gebruikt.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren , Mijn Freo

 • Neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-321 00 03 (normaal tarief). Of stuur een WhatsAppbericht via 06-83671331. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur staan wij voor u klaar.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren , Mijn Freo

 • Als al de gevraagde documenten geüpload en akkoord zijn, nemen wij uw aanvraag definitief in behandeling. Binnen enkele werkdagen hoort u van ons of uw aanvraag is goedgekeurd.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren , Mijn Freo

 • Met de dienst iDIN logt u veilig en vertrouwd in op de websites van overheidsinstanties, verzekeraars en webshops. Met iDIN identificeert u zich via uw bank. Het aanmaken en onthouden van verschillende wachtwoorden is met iDIN verleden tijd.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

 • Met iDIN geeft u toestemming aan uw bank om uw gegevens zoals uw naam, adres en woonplaats met Freo te delen. Zo weten wij meteen wie u bent. Met uw persoonlijke gegevens ondertekent u vervolgens documenten eenvoudig online in Mijn Freo. Een handtekening is hierdoor niet meer nodig.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

 • Met iDIN ondertekent u eenvoudig en snel uw documenten online. U hoeft dus niet meer te wachten op het offertepakket dat u per post ontvangt. Uw documenten zijn direct bij ons binnen. Waardoor wij uw aanvraag sneller in behandeling kunnen nemen. En u dus eerder weet of uw lening is goedgekeurd. En dat is wel zo fijn!

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

 • Omdat u gebruik maakt van uw vertrouwde bankomgeving, is het gebruik van iDIN net zo veilig als internetbankieren. Vragen over iDIN? Neem dan contact met ons op.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

 • Met iDIN ondertekent u eenvoudig de volgende documenten uit het offertepakket online met uw persoonlijke gegevens: het Freo contract, de SEPA Doorlopende machtiging en het Overzicht uitbetaling lening. U hoeft deze documenten dus niet meer te printen en met een handtekening te ondertekenen.

  Onderwerpen: Digitaal aanleveren

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit