Let op! Geld lenen kost geld

Wat is PSD2 (Payment Service Directive)?

De Europese betaalwet - PSD2 - is in februari 2019 in Nederland ingegaan. Met deze wet kunnen consumenten aan bedrijven toegang geven tot de betaalrekening. Bijvoorbeeld alleen om rekeninginformatie op te halen of om het saldo te checken.

Wat doet Freo met de toegang tot mijn betaalrekening?
Alleen nadat u toestemming heeft gegeven, maken we een koppeling met uw betaalrekening. We kijken uw gegevens alleen in. Deze informatie gebruiken we eenmalig. En alleen om uw aanvraag voor een lening te kunnen beoordelen. 

Waarom zou ik deze koppeling gebruiken?
Het aanleveren van uw rekeninggegevens gaat op deze manier een stuk eenvoudiger en sneller. Zo hoeft u geen rekeningafschriften meer te downloaden om ze vervolgens weer te uploaden in Mijn Freo.
Met de PSD2-koppeling krijgt Freo de transacties van alle banken op dezelfde, overzichtelijke manier aangeleverd. Een rekeningafschrift wordt daardoor altijd goed aangeleverd. Hierdoor kunnen wij uw aanvraag sneller in behandeling nemen. En weet u dus eerder of u kunt lenen bij Freo.

Hoe zit het met privacy?
Wij vinden verantwoord omgaan met uw gegevens belangrijk. Meer hierover weten? U leest het in ons Privacy Statement.

Onderwerpen: Digitaal aanleveren

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit