Let op! Geld lenen kost geld

Freo Assistent

De Google Voice Assistent van Freo. 'Hé Google, ik wil met Freo praten' 

 • Het is belangrijk dat de Google Assistent op uw smartphone staat. Bij Android telefoons is dit vaak automatisch zo. Als iPhone gebruiker moet u de app zelf downloaden in de App Store.

  Het activeren van de Freo Assistent gaat als volgt:
  1.      Open de Google Assistent
  2.      Zeg: ‘Oké Google, ik wil met Freo praten’
  3.      Het gesprek kan nu beginnen

  Onderwerpen: Freo Assistent

 • Op dit moment is de Google Assistent beschikbaar voor de meeste Android en Apple smartphones en tablets. Als u de Google Assistent heeft gedownload, is het mogelijk om te praten met Freo.

  Onderwerpen: Freo Assistent

 • Over een paar jaar gaat de besturing van veel apparaten en functies waarschijnlijk steeds meer via spraak. Google speelt in op deze trend met de Google Assistent. Bedrijven zoals Freo werken samen met Google zodat het voor u makkelijker is om via uw stem contact te maken met Freo.

  Onderwerpen: Freo Assistent

 • Freo gebruikt de gegevens alleen binnen de Google Assistent. De app is zo gemaakt dat Google de gegevens wel kan afbeelden en uitspreken, maar deze niet opslaat. Google heeft geen toegang tot uw persoonlijke gegevens.

  Onderwerpen: Freo Assistent

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit