Let op! Geld lenen kost geld

Hoe kan ik mijn limiet verhogen of verlagen?

Limiet verhogen of verlagen Persoonlijke Lening

Bij een Persoonlijke Lening is het niet mogelijk om uw limiet te verhogen of te verlagen. Dit zien wij als het aangaan van een nieuw contract. Wilt u een nieuw bedrag lenen? Vraag op de website een nieuwe offerte aan.

Onze werkwijze is daarna hetzelfde als bij uw huidige contract: eerst nemen wij telefonisch contact op om de aanvraag met u door te nemen. Als alles akkoord is, ontvangt u een vrijblijvende offerte. Houd er rekening mee dat bij een lager leenbedrag soms een ander rentetarief hoort.

Limiet verhogen of verlagen Doorlopend Krediet

Dit regelt u in Mijn Freo via het kopje ‘Limiet aanpassen’. Uw limiet verlagen kunt u eenvoudig zelf doen. Houd er wel rekening mee dat bij een lager limiet soms een ander rentetarief hoort.

Ook een verhoging is aan te vragen via Mijn Freo. Wij nemen hierna telefonisch contact met u op om de aanvraag te bespreken. Ook vragen wij een aantal recente documenten op, waaronder een loonstrookje en rekeningafschrift. Hiermee kunnen wij beoordelen of de verhoging past bij uw huidige situatie.

Is de verhoging akkoord? Dan is uw vrijblijvende offerte direct zichtbaar in Mijn Freo.

Onderwerpen: Mijn Freo, Doorlopend Krediet, Persoonlijke Lening

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit