Let op! Geld lenen kost geld

Mijn partner en ik gaan scheiden of uit elkaar. Wat betekent dit voor mijn lening?

Een verbroken relatie is een verdrietige gebeurtenis. Er zijn veel dingen die u moet regelen, waarschijnlijk ook zaken waar uw hoofd nu niet naar staat. Toch is het belangrijk om ons zo vroeg mogelijk te laten weten dat u en uw partner uit elkaar gaan. Hoe sneller u ons dit laat weten, hoe meer mogelijkheden wij hebben om u te helpen. Neem contact met ons op. We bekijken samen hoe we u verder kunnen helpen.

Dit geldt ook als u geen betalingsproblemen verwacht. Bij een (op handen zijnde) echtscheiding is het altijd belangrijk om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen bespreken hoe de lening wordt voortgezet. Eventuele opties die mogelijk zijn, zijn: 

  • U of uw ex-partner neemt de lening helemaal over 
  • U en uw ex-partner nemen allebei een deel van de lening over

De opties die in uw geval mogelijk zijn, zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Als u gescheiden bent of gaat scheiden, verzoeken we u ons dit te laten weten per beheer@freo.nl of ons contactformulier. Vervolgens zal er iemand van onze klantenservice contact met u opnemen om uw situatie door te spreken. U kunt ook aangeven wanneer u teruggebeld wilt worden.

Onderwerpen: Mijn Freo

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.