Let op! Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening voor Zelfstandigen

De Persoonlijke Lening voor Zelfstandigen is een lening die u privé afsluit. U leent eenmalig een bedrag.

 • De Persoonlijke Lening voor Zelfstandigen is een nieuw product. Het inkomen van een zzp’er of ondernemer is van veel factoren afhankelijk en kan daardoor variëren. Bij het vaststellen van de voorwaarden en rentepercentages is er rekening gehouden met het risico dat we lopen bij het verstrekken van leningen aan mensen met een flexibel inkomen. Door het vragen van een andere rente, dekken wij dit risico financieel af. 

  Onderwerpen: Persoonlijke Lening voor Zelfstandigen

 • De Persoonlijke Lening voor Zelfstandigen is een lening voor ondernemers en zzp’ers. Bij een Persoonlijke Lening leent u altijd een vast bedrag met een vaste rente en looptijd. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent en wanneer u de lening afgelost heeft. Dit past bij onze kijk op Verstandig lenen. Als zelfstandige heeft u vaak een flexibel inkomen. Dan is het fijn om precies te weten wat u maandelijks kwijt bent aan uw lening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

  Onderwerpen: Persoonlijke Lening voor Zelfstandigen

 • Voor een Persoonlijke Lening voor Zelfstandigen bij Freo moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Uw bedrijf heeft een positief eigen vermogen
  • Uw bedrijf bestaat minimaal 3 jaar 
  • Uw bedrijf is een eenmanszaak, VOF of maatschap
  • Uw bedrijf is géén BV, NV of stichting.

  Voldoet u aan de voorwaarden? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

  Onderwerpen: Persoonlijke Lening voor Zelfstandigen

 • Als u niets doet blijft uw lening onder dezelfde voorwaarden doorlopen. Het kan voordelig zijn om uw lening (gedeeltelijk) over te sluiten naar een Persoonlijke Lening. Wilt u kijken of dit mogelijk is? Dan zien wij dit als het aangaan van een nieuw contract. Vraag via de website een nieuwe offerte aan. Hierbij vult u uw inkomsten uit loondienst in. Onze werkwijze is daarna hetzelfde als bij uw huidige contract: eerst nemen wij telefonisch contact op om de aanvraag met u door te nemen. Is alles akkoord? Dan ontvangt u een vrijblijvende offerte in Mijn Freo. 

  Onderwerpen: Persoonlijke Lening voor Zelfstandigen, Persoonlijke Lening, Doorlopend Krediet

 • De inkomsten uit uw BV of NV nemen wij niet mee in de berekening voor een lening. Dit komt omdat het bepalen van het inkomen en vermogen uit een BV of NV lastiger is.

  Heeft u nog andere inkomsten naast uw BV of NV? Bereken hier of deze inkomsten voldoende zijn voor een lening bij Freo. 

  Onderwerpen: Persoonlijke Lening voor Zelfstandigen

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit