Let op! Geld lenen kost geld

Stel uw vraag aan de Freo Assistent!

Steeds meer mensen maken gebruik van de Google Assistent, de spraak app van Google. U ook? Dan is het vanaf nu mogelijk om via uw stem contact te maken met Freo. Bereken met de Freo Assistent hoeveel u verstandig kunt lenen. Of vraag hoeveel u kunt besparen op uw huidige lening door over te stappen naar Freo. Probeer het ook!

Wat is de Google Assistent?

De Google Assistent is een virtuele assistent op uw smartphone. U bedient de Google Assistent met uw stem. U kunt de Google Assistent allerlei verschillende opdrachten geven. Denk aan het checken van het laatste nieuws of de weersvoorspellingen.

Dit is nu al mogelijk met de Freo Assistent:

 • Uw maximaal verantwoorde leenbedrag berekenen
 • Berekenen hoeveel u mogelijk bespaart door over te stappen naar Freo

Binnenkort mogelijk in de Freo Assistent:

 • Antwoord op de meest gestelde vragen

apple-storegoogle-play-store


Wat de meeste mensen willen weten...

 • Het is belangrijk dat de Google Assistent op uw smartphone staat. Bij Android telefoons is dit vaak automatisch zo. Als iPhone gebruiker moet u de app zelf downloaden in de App Store.

  Het activeren van de Freo Assistent gaat als volgt:
  1.      Open de Google Assistent
  2.      Zeg: ‘Oké Google, ik wil met Freo praten’
  3.      Het gesprek kan nu beginnen

 • Op dit moment is de Google Assistent beschikbaar voor de meeste Android en Apple smartphones en tablets. Als u de Google Assistent heeft gedownload, is het mogelijk om te praten met Freo.

 • Over een paar jaar gaat de besturing van veel apparaten en functies waarschijnlijk steeds meer via spraak. Google speelt in op deze trend met de Google Assistent. Bedrijven zoals Freo werken samen met Google zodat het voor u makkelijker is om via uw stem contact te maken met Freo.

 • Freo gebruikt de gegevens alleen binnen de Google Assistent. De app is zo gemaakt dat Google de gegevens wel kan afbeelden en uitspreken, maar deze niet opslaat. Google heeft geen toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit