Wachtwoord vergeten?
Let op! Geld lenen kost geld
 

Video

Hier volgen onder meer de video's die geproduceerd zijn in opdracht van Freo. Deze video's worden getoond in het stadion tijdens de thuiswedstrijden van PSV in het seizoen 2011/12.


De shirts van PSV

Willem is echt gek van PSV. Al 39 jaar is hij een graag geziene gast op de Herdgang en in het Philips Stadion. De afgelopen jaren heeft hij zelfs met een aantal spelers een vriendschappelijke band opgebouwd. Zo verzamelde hij een aantal persoonlijke spullen van de spelers bij elkaar: wedstrijdshirts van Berry van Aerle, Vanenburg, Romario, het allereerste shirt van Dzsudszák, het enige shirt met lange mouwen dat Sören Lerby ooit aan had en nog veel meer. Willem is er erg trots op.


De middenstip van PSV

De middenstip van PSV ligt niet in Eindhoven maar in Teteringen, in de tuin van Erik van Helvoort. Die heeft hij gekocht op een veiling voor Serious Request. Leuk voor het goede doel. Fijn voor Erik. En heel prettig voor de middenstip. Want die wordt door Erik verzorgd alsof hij op Wembley ligt. Tips over hoe je een middenstip het beste kunt onderhouden, deelt Erik met ons op freo.nl/gekvanpsv.


317 sjaals van PSV

Drie-honderd-zeventien PSV-sjaals hangen er in het huis van Marco. Niet altijd, anders wordt zijn vriendin gek. Maar ze moeten regelmatig even luchten. Zoals de Europa Cup I-sjaal uit ’88 die uit een brand is gered. Of de kampioenssjaaltjes van de jaren waarin PSV geen kampioen werd. Of een sjaal van Eintracht Frankfurt tegen PSV Eindhofen. En zo heeft Marco er nog een dikke 300 liggen. Helaas niet te zien voor bezoekers, maar gelukkig mochten we ze even filmen.


De muur van PSV

Het seizoen 2006-2007 had een van de meest spectaculaire eindes ooit. PSV werd op de laatste wedstrijddag uit een vrijwel onmogelijke positie kampioen van Nederland. Dat inspireerde Maarten en Martijn tot het maken van een muurschildering. En net als het verhaal van het kampioenschap, wilden ze het verhaal van de muurschildering op epische wijze vertellen: door het op een muur van 55 meter te plaatsen. Die muur kun je zien op de Wijnpeerstraat in Eindhoven.


Van Loosdrecht naar PSV

Het is even wennen, PSV-supporters met een Amsterdams accent. Maar ze zijn er. Zoals Dik van Enk uit Loosdrecht. Samen met zijn twee zonen en nog wat andere PSV-fans uit de regio rijden ze zo’n 5.000 kilometer per jaar om hun favoriete ploeg te zien. Uitwedstrijden, thuiswedstrijden, ja zelfs Europees. Het maakt niet uit voor Dik & Co., zij zijn altijd onderweg voor PSV.


Moving shirt actie


Bron: www.studio040.nl

Sponsor brengt ode aan PSV


Bron: www.studio040.nl