Let op! Geld lenen kost geld

Verbouwing als investering

Man en vrouw kijken naar een huis welke te koop staat

Een verbouwing is een heel karwei. En gaat vaak samen met troep in huis en een budget wat achteraf toch nét te laag blijkt. Maar het verbouwen van uw huis kan ook veel opleveren.

Benieuwd welke verbouwingen uw woning direct meer waard maken? Wij zetten de belangrijkste op een rij.

Keuken

Een mooie, functionele keuken is nooit weg. Het verbouwen van uw oude keuken kan dan ook de waarde van uw woning vergroten. Gebruik dan wel hoogwaardig. En ga voor kwalitatieve apparaten en een goede vloer. Is uw keuken toe aan een verbouwing? Dan is dit zeker een project wat op de wensenlijst mag komen.

Badkamer

Hetzelfde geldt eigenlijk voor de badkamer. Dit is een plek die door het hele gezin dagelijks wordt gebruikt. Heeft u een badkamer van meer dan 10 jaar oud oud? Dan kan een verbouwing veel opleveren. Kies ook hier voor duurzame materialen en modern sanitair. Zoals een regendouche, hangend toilet of dubbele wasbak.

Dakkapel

De meest waardevolle verbouwing van de drie is misschien wel een groot dakkapel. Deze verbouwing moderniseert niet alleen uw woning, het vergroot ook het woonoppervlakte. En meer woonoppervlakte is een direct meerwaarde voor uw woning. Daarnaast komt die extra kamer of ruimte die u met een dakkapel creëert, waarschijnlijk goed van pas.

Er zijn verschillende manieren om een verbouwing te financieren. Zo kan een lening voor een verbouwing u op weg helpen wanneer u niet genoeg spaargeld achter de hand heeft. Wanneer u van te voren niet precies weet hoe lang uw verbouwing gaat duren en wat de kosten zijn, biedt een Doorlopend Krediet uitkomst. Een Persoonlijke Lening is geschikt wanneer u de verbouwing in één keer moet betalen. Ook is bij deze leenvorm de rente mogelijk fiscaal aftrekbaar. Kijk op de site van de Belastingdienst voor meer informatie of vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Geld lenen voor een verbouwing

Benieuwd hoeveel u bij Freo kunt lenen voor een verbouwing?

Bereken nu uw lening

Door Inge Haagmans

9 augustus 2017 | geplaatst in Verbouwen

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit