Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend Krediet

Een Doorlopend Krediet is een flexibele lening waarbinnen u - tot de kredietlimiet - steeds geld kunt opnemen en aflossen. Een Doorlopend Krediet is geschikt als u nog niet zeker weet hoeveel geld u nodig heeft. Bijvoorbeeld bij een verbouwing.

Vanaf 1 januari 2019 geldt voor het Freo Doorlopend Krediet een 'vrije' opnameperiode van maximaal 2 jaar. Daarna wordt de bestedingsruimte van uw Doorlopend Krediet geleidelijk afgebouwd. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat u niet te lang aan uw lening vastzit.

Maandlasten Doorlopend Krediet

De maandelijkse lasten van een Doorlopend Krediet bij Freo bedragen standaard twee procent van de hoogte van de kredietlimiet. U kunt deze verlagen tot minimaal één procent van de hoogte van de kredietlimiet. In dat bedrag zijn rente en aflossing inbegrepen. Doorgaans geldt: hoe hoger het bedrag dat u leent, hoe lager de rente. Een Doorlopend Krediet is bij Freo mogelijk vanaf € 5.000 tot en met € 75.000.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit