Let op! Geld lenen kost geld

Lening afsluiten

Bij de aanvraag van een offerte kunt u aangeven welk bedrag u wilt lenen. Zodra uw aanvraag door Freo is geaccepteerd en het contract door u en Freo is getekend, kunt u over uw geld beschikken. Heeft u een Persoonlijke Lening van Freo dan krijgt u het volledige bedrag, minus eventuele aflossingen van vorige leningen, direct op uw rekening gestort. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat het geld op uw rekening staat.

Een offerte voor een lening bij Freo vraagt u eenvoudig aan via onze website. Een medewerker van onze klantenservice neemt contact met u op om uw aanvraag met u door te nemen. U ontvangt direct daarna een offerte per post en in Mijn Freo. Zodra u deze ondertekende offerte met de gevraagde documenten naar ons heeft teruggestuurd, nemen wij uw aanvraag definitief in behandeling. Binnen enkele werkdagen hoort u van ons of uw aanvraag is goedgekeurd.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit