Let op! Geld lenen kost geld

Looptijd lening

De looptijd van een lening is de termijn waarin u de lening afbetaalt. Hoe lang de looptijd is, is afhankelijk van het vastgestelde leenbedrag, de termijn en de rente.

Looptijd Doorlopend Krediet

De looptijd van een Doorlopend Krediet is afhankelijk van de hoogte van de rente, de maandelijkse aflossing, heropnames en eventuele achterstanden. De rente is gedurende de looptijd variabel. In de tabellen waarin de looptijd wordt weergegeven, wordt daarom gesproken over theoretische looptijd. Uw Doorlopend Krediet moet uiterlijk voor het bereiken van de vijfenzeventig jarige leeftijd van de oudste contractant helemaal afgelost zijn.

Looptijd Persoonlijke Lening

De looptijd van een Persoonlijke Lening kiest u vooraf. De rente en aflossing per maand wijzigen gedurende de looptijd niet. De looptijd bedraagt minimaal zes maanden en maximaal 120 maanden. Let er wel op dat de Persoonlijke Lening uiterlijk voor het bereiken van de vijfenzeventig jarige leeftijd van de oudste contractant helemaal afgelost moet zijn.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit