Let op! Geld lenen kost geld

Overstapservice

Wilt u een lening van een andere kredietverstrekker oversluiten naar Freo, dan rekenen wij hiervoor geen kosten. Let op, gratis overstappen betekent niet dat uw huidige kredietverstrekker geen kosten kan rekenen voor bijvoorbeeld vervroegd aflossen of oversluiten. Informeer hier altijd van tevoren naar, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u uw huidige lening(en) aflossen en oversluiten, dan hebben wij het volgende van u nodig:

  • De ondertekende afrekennota die u ontvangt bij de offerte. Vul daarop het IBAN in van de partij waarbij wij uw lening(en) moeten aflossen.
  • De ondertekende brief die u ontvangt bij de offerte. Hiermee geeft u ons de opdracht uw huidige lening(en) af te lossen.
  • Een recent overzicht (niet ouder dan één maand) van de lening die afgelost moet worden. Daarop moet staan: het contractnummer, op welke naam het contract staat en het verschuldigde bedrag dat ingelost moet worden.

Freo verstuurt de ondertekende brief naar de partij waar u uw lening opzegt. Ook maken wij het verschuldigde bedrag over.Heeft u al een lopend contract bij Freo? En heeft u daarnaast nog een financiering bij een andere partij? Informeer dan naar de mogelijkheden om deze over te sluiten bij Freo. Wij stellen dan indien mogelijk een nieuw contract voor u op met een nieuwe kredietlimiet.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit