Let op! Geld lenen kost geld

Vergelijk onze autoleningen

Een nieuwe auto nodig maar even geen geld achter de hand? Een autolening kan u op weg helpen. Hiermee financiert u (deels) die nieuwe auto. Er zijn verschillende leningen die u kunt afsluiten.

Man en vrouw in autoshowroom

Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening wordt het vaakst gekozen als autolening. Omdat de rente van te voren vast staat en gedurende de looptijd gelijk blijft, weet u precies waar u aan toe bent. Ook ontvangt u het geleende bedrag in één keer zodat u hiermee de auto kunt aanschaffen. U lost maandelijks een vast bedrag plus rente af. Afgeloste bedragen kunnen niet opnieuw opgenomen worden. U weet dus dat uw lening op een bepaald moment volledig is afgelost. En dat is een fijn idee. Kies voor een looptijd die niet langer is dan de periode dat u de auto wilt gebruiken. Hierna weer toe aan een nieuwe auto? Dan is uw lening al terugbetaald.

Doorlopend Krediet

Een Doorlopend Krediet is vooral geschikt wanneer u over een langere periode flexibel geld wilt kunnen opnemen. De rente staat niet vast en de lening heeft geen vaste einddatum. Afgeloste bedragen kunnen weer opnieuw opgenomen worden. Daarom is een Doorlopend Krediet minder geschikt als autolening. Het is bij deze lening moeilijk om te bepalen wanneer de lening voor de auto volledig afgelost is. Zeker wanneer u de lening ook gebruikt voor andere aankopen. Zoals een vakantie of nieuwe wasmachine. Het geld is tenslotte op ieder moment op te nemen. Hierdoor kan het voorkomen dat u uw lening nog moet terugbetalen terwijl uw auto alweer aan vervanging toe is!

Voordat u een lening voor een auto afsluit, is het belangrijk verschillende leningen en voorwaarden goed te vergelijken. Zodat u nooit teveel betaalt voor uw lening.

Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw. Is het probleem hiermee niet opgelost? Neem dan contact met ons op.

Autolening afsluiten?

Bij Freo leent u altijd tegen een standaard lage rente en heldere voorwaarden. Ook lost u op elk moment uw autolening boetevrij weer af. Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Bereken nu uw lening

Door Inge Haagmans

30 augustus 2017 | geplaatst in Auto

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit