Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Vergelijk onze autoleningen

Een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet van Freo als autolening

Een nieuwe auto nodig maar even geen geld achter de hand? Een autolening kan u op weg helpen. Hiermee financiert u (deels) die nieuwe auto. Er zijn verschillende leningen die u kunt afsluiten.

Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening wordt het vaakst gekozen als autolening. Omdat de rente van te voren vast staat en gedurende de looptijd gelijk blijft, weet u precies waar u aan toe bent. Ook ontvangt u het geleende bedrag in één keer zodat u hiermee de auto kunt aanschaffen. U lost maandelijks een vast bedrag plus rente af. Afgeloste bedragen kunnen niet opnieuw opgenomen worden. U weet dus dat uw lening op een bepaald moment volledig is afgelost. En dat is een fijn idee. Kies voor een looptijd die niet langer is dan de periode dat u de auto wilt gebruiken. Hierna weer toe aan een nieuwe auto? Dan is uw lening al terugbetaald.

Doorlopend Krediet

Een Doorlopend Krediet is vooral geschikt wanneer u over een langere periode flexibel geld wilt kunnen opnemen. De rente staat niet vast en de lening heeft geen vaste einddatum. Afgeloste bedragen kunnen weer opnieuw opgenomen worden. Daarom is een Doorlopend Krediet minder geschikt als autolening. Het is bij deze lening moeilijk om te bepalen wanneer de lening voor de auto volledig afgelost is. Zeker wanneer u de lening ook gebruikt voor andere aankopen. Zoals een vakantie of nieuwe wasmachine. Het geld is tenslotte op ieder moment op te nemen. Hierdoor kan het voorkomen dat u uw lening nog moet terugbetalen terwijl uw auto alweer aan vervanging toe is!

Let op! Vanaf 23 december 2020 is een Doorlopend Krediet afsluiten bij Freo niet meer mogelijk. Verstandig lenen, daar staan wij voor. Wij vinden het Doorlopend Krediet niet meer bij deze waarde passen. Lees meer over deze wijziging.

Voordat u een lening voor een auto afsluit, is het belangrijk verschillende leningen en voorwaarden goed te vergelijken. Zodat u nooit teveel betaalt voor uw lening.

Piet Sleegers - Product Specialist Financieren Freo

Door Piet Sleegers

30 augustus 2017 | geplaatst in Auto

Meer over Auto

Verstandig lenen voor een auto bij Freo
30 augustus 2017

Verstandig geld lenen voor een auto

Geld lenen voor een auto? Dat brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. Met deze tips leent u verantwoord. Zodat u niet in de problemen komt met het terugbetalen van uw lening.

Verstandig lenen voor een auto bij Freo
30 augustus 2017

Autolening afsluiten? 5 tips

Hoe leent u verstandig geld voor een nieuwe auto? En welke lening past dan het beste bij u? 5 tips voor het afsluiten van de autolening.

Een nieuwe auto: sparen, lenen of leasen?
30 augustus 2017

Leasen, lenen of sparen?

Er zijn er verschillende manieren om een nieuwe auto te financieren. Bijvoorbeeld door een autolening af te sluiten. Zo kunt u ook wanneer u even iets minder te besteden heeft, toch een nieuwe auto kopen. Maar wat is nu de voordeligste optie? Freo zet de mogelijkheden op een rij.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit