Let op! Geld lenen kost geld

Betaal ik een boete bij versneld aflossen?

Door Piet Sleegers op 11 januari 2019

740_vrouw_belt

Als u een lening heeft, is het fijn als u die eerder kunt aflossen dan gepland. Dit vinden wij bij Freo ook. Daarom is het versneld inlossen van een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet bij ons altijd mogelijk. Zónder extra kosten of boetes.

Uw volledige lening vervroegd aflossen mag altijd. Lukt dit niet in één keer? Geen probleem. Ook meerdere keren tussentijds aflossen is mogelijk. Bij Freo vinden we het belangrijk dat u alleen leent als het echt nodig is. Dus heeft u een financiële meevaller? Los eens wat extra af op uw lening. Boetevrij aflossen kan bij Freo zo vaak en veel als u wilt.

Zo eenvoudig is versneld aflossen

Bij Freo doen wij niet graag moeilijk. Daarom hebben we tussentijds aflossen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Er zijn twee manieren om uw lening eerder af te lossen:

  • Via Mijn Freo. In Mijn Freo heeft u de mogelijkheid om het bedrag via iDeal over te boeken. Het werkt net als betalen in een webshop: makkelijk, snel en overzichtelijk.

  • Of u maakt het bedrag dat u wilt aflossen over op het rekeningnummer van Freo. Dit rekeningnummer is: NL59 RABO 0350 8106 48. Vermeld bij elke overboeking uw contractnummer. Zo weet u zeker dat het goed verwerkt wordt door onze administratie.
Wij verwerken uw aflossing binnen enkele werkdagen en deze is dan ook zichtbaar in Mijn Freo.

Waarom we bij Freo niet met boetes werken

Uw persoonlijke situatie kan veranderen en daarmee ook uw leenbehoeftes. Als u sneller kunt aflossen, is dit voordeliger voor u. Vanuit ons motto ‘verantwoord lenen’ juichen wij het versneld aflossen van een lening toe. Wij vinden het belangrijk dat u met een gerust gevoel leent. Daar horen uiteraard geen extra kosten of boetes bij.

Helaas is niet iedere kredietverstrekker zo flexibel met het versneld aflossen van een lening. Bij sommige partijen betaalt u hiervoor wel een boete of extra kosten. Wilt u een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet afsluiten? Let dan niet alleen op de rentepercentages, maar ook op de mogelijkheid om kosteloos tussentijds af te kunnen lossen.

Freo staat voor verstandig lenen. Kijk hier voor de voordelige rentetarieven van Freo.


Overige weblogs van Piet

Naar weblog overzicht

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit