Lees meer over deze wijziging.

" />
Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Betaal ik een boete bij versneld aflossen?

Zonder extra kosten extra aflossen bij Freo

Als u een lening heeft, is het fijn als u die eerder kunt aflossen dan gepland. Dit vinden wij bij Freo ook. Daarom is het versneld inlossen van een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet bij ons altijd mogelijk. Zónder extra kosten of boetes.


Let op! Vanaf 23 december 2020 is een Doorlopend Krediet afsluiten bij Freo niet meer mogelijk. Verstandig lenen, daar staan wij voor. Wij vinden het Doorlopend Krediet niet meer bij deze waarde passen. Lees meer over deze wijziging.

Uw volledige lening vervroegd aflossen mag altijd. Lukt dit niet in één keer? Geen probleem. Ook meerdere keren tussentijds aflossen is mogelijk. Bij Freo vinden we het belangrijk dat u alleen leent als het echt nodig is. Dus heeft u een financiële meevaller? Los eens wat extra af op uw lening. Boetevrij aflossen kan bij Freo zo vaak en veel als u wilt.

Zo eenvoudig is versneld aflossen

Bij Freo doen wij niet graag moeilijk. Daarom hebben we tussentijds aflossen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Er zijn twee manieren om uw lening eerder af te lossen:

  • Via Mijn Freo. In Mijn Freo heeft u de mogelijkheid om het bedrag via iDeal over te boeken. Het werkt net als betalen in een webshop: makkelijk, snel en overzichtelijk.

  • Of u maakt het bedrag dat u wilt aflossen over op het rekeningnummer van Freo. Dit rekeningnummer is: NL59 RABO 0350 8106 48. Vermeld bij elke overboeking uw contractnummer. Zo weet u zeker dat het goed verwerkt wordt door onze administratie.
Wij verwerken uw aflossing binnen enkele werkdagen en deze is dan ook zichtbaar in Mijn Freo.

Waarom we bij Freo niet met boetes werken

Uw persoonlijke situatie kan veranderen en daarmee ook uw leenbehoeftes. Als u sneller kunt aflossen, is dit voordeliger voor u. Vanuit ons motto ‘verantwoord lenen’ juichen wij het versneld aflossen van een lening toe. Wij vinden het belangrijk dat u met een gerust gevoel leent. Daar horen uiteraard geen extra kosten of boetes bij.

Helaas is niet iedere kredietverstrekker zo flexibel met het versneld aflossen van een lening. Bij sommige partijen betaalt u hiervoor wel een boete of extra kosten. Wilt u een Persoonlijke Lening afsluiten? Let dan niet alleen op de rentepercentages, maar ook op de mogelijkheid om kosteloos tussentijds af te kunnen lossen.

Freo staat voor verstandig lenen. Kijk hier voor de voordelige rentetarieven van Freo.

Piet Sleegers - Product Specialist Financieren Freo

Door Piet Sleegers

11 januari 2019 | geplaatst in Leentips

Meer over Leentips

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
25 september 2020

Hoe werkt de rente van een lening?

Stel u gaat verbouwen of wilt een nieuwe auto, maar heeft daarvoor het geld niet achter de hand. Dan kan een lening de uitkomst bieden. Geld lenen kost geld, maar hoe veel geld de lening kost, de rente, verschilt. Wat is rente eigenlijk? En waarom betaalt u voor de ene lening meer dan de ander? Kortom: hoe werkt de rente van een lening? 

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
20 augustus 2020

Financieren: wat kost een Tiny House?

Denkt u aan het kopen van een Tiny House als tweede huis of vakantiewoning? De behoefte hierin is gegroeid. Daarnaast spreekt de filosofie hierachter steeds meer mensen aan. Maar wat kost zo'n huisje eigenlijk? En wat zijn de financieringsmogelijkheden?

Een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet bij Freo
07 april 2020

Wat moet ik doen als ik mijn baan verlies?

Of u nu al jarenlang in loondienst bent, of pas een paar maanden: het verliezen van een baan is altijd een klap. Naast emoties die u mogelijk voelt, komt er ook financieel heel wat op u af. Uw loon ontvangt u niet meer maandelijks en u moet op banenjacht. Kortom: wat moet ik doen als ik mijn baan verlies?

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit