Let op! Geld lenen kost geld

Digitaal aanleveren bij Freo

Door Rick Bos op 26 april 2017

740_digitaal_aanleveren

Freo is een specialist in online lenen. Een offerte aanvragen doet u dan ook eenvoudig op onze website. Na een voorlopige goedkeuring van uw aanvraag, ontvangt u een offertepakket met contract. Vervolgens moeten er een aantal documenten aangeleverd worden.

Het insturen hiervan willen wij graag zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom kunnen documenten nu digitaal aangeleverd worden. Snel en duidelijk via Mijn Freo, uw persoonlijke en beveiligde leenomgeving.

Waarom online aanleveren?

Het online aanleveren van documenten gaat een stuk sneller dan met de post. Ook scheelt het een hoop papier en moeite. Beter voor het milieu en makkelijker voor u. Zo zien we het bij Freo graag. De documenten zijn na aanlevering direct bij ons binnen. Zo kunnen wij snel starten met het beoordelen van uw aanvraag. En hoort u dus ook sneller of u in aanmerking komt voor een lening bij Freo. En dat is wel zo fijn!

Hoe werkt het?

  • Log in op Mijn Freo met de ontvangen inloggegevens.
  • Check de lijst met gevraagde documenten in Mijn Freo.
  • Onderteken bij akkoord het contract dat u per post heeft ontvangen.
  • Scan of fotografeer het contract en de gevraagde documenten.
  • Upload de documenten in Mijn Freo.

Als alle documenten geüpload zijn, starten wij met het beoordelen van de aanvraag. Binnen enkele werkdagen hoort u van ons of uw aanvraag is goedgekeurd.

Al klant bij Freo?

Ook klanten die al een lening hebben bij Freo kunnen gebruik maken van het digitaal aanleveren. Bijvoorbeeld bij het wijzigen van uw gegevens. Vragen over digitaal aanleveren? Kijk dan eens bij meest gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.


Overige weblogs van Rick

Naar weblog overzicht

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit