Let op! Geld lenen kost geld

Een lening afsluiten? Eerst goed vergelijken

Door Rick Bos op 08 februari 2016

740_trampoline_oranje

Bent u op zoek naar een lening? Dan bent u natuurlijk op zoek naar de beste deal. Een lening die naast een gunstige rente ook gunstige voorwaarden heeft. Daarom is het belangrijk om de verschillende aanbiedingen van kredietverstrekkers goed te vergelijken. Check niet alleen de rentepercentages, maar ook de bijbehorende voorwaarden. Zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

De rentes van Freo zijn altijd scherp geprijsd. Bij ons leent u dus altijd tegen een van de laagste rentes in de markt. Per 1 februari zijn onze rentes verlaagd van de Persoonlijke Lening. Bekijk de rentetarieven Persoonlijke Lening

Eerlijk over lenen

Freo is eerlijk over lenen. Wij begrijpen dat u liever niet leent. En dat áls u leent, u het zo voordelig en verstandig mogelijk wil doen. Freo denkt hier graag over mee. Heeft u nu ergens anders een (dure) lening lopen en wilt u weten of deze goedkoper kan? Met de Overstapservice van Freo berekent u in een paar klikken het verschil. Wij sluiten de lening kosteloos voor u over. Kunt u uw lening bij ons eerder aflossen? Ook dat is geen probleem. Bij Freo staat hier nooit een boete tegenover. 

Freo Klantenservice

Bij Freo zijn we er om u te helpen. Onze klantenservice staat doordeweeks voor u klaar van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 – 321 0003. Op onze website staan verschillende berekentools waarmee u ziet wat lenen u kost. Maar ook wat uw maximaal verantwoorde leenbedrag is. Want hoe verleidelijk het ook is, wij adviseren u om nooit meer te lenen dan nodig. Zo heeft u uw lening ook weer sneller afbetaald. Ook dát vinden wij verstandig lenen.


Overige weblogs van Rick

Naar weblog overzicht

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit