Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Een lening afsluiten? Eerst goed vergelijken

Stap over naar Freo

Bent u op zoek naar een lening? Dan bent u natuurlijk op zoek naar de beste deal. Een lening die naast een gunstige rente ook gunstige voorwaarden heeft. Daarom is het belangrijk om de verschillende aanbiedingen van kredietverstrekkers goed te vergelijken. Check niet alleen de rentepercentages, maar ook de bijbehorende voorwaarden. Zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

De rentes van Freo zijn altijd scherp geprijsd. Bij ons leent u dus altijd tegen een van de laagste rentes in de markt. Per 1 februari zijn onze rentes verlaagd van de Persoonlijke Lening. Bekijk de rentetarieven Persoonlijke Lening

Eerlijk over lenen

Freo is eerlijk over lenen. Wij begrijpen dat u liever niet leent. En dat áls u leent, u het zo voordelig en verstandig mogelijk wil doen. Freo denkt hier graag over mee. Heeft u nu ergens anders een (dure) lening lopen en wilt u weten of deze goedkoper kan? Met de Overstapservice van Freo berekent u in een paar klikken het verschil. Wij sluiten de lening kosteloos voor u over. Kunt u uw lening bij ons eerder aflossen? Ook dat is geen probleem. Bij Freo staat hier nooit een boete tegenover. 

Freo Klantenservice

Bij Freo zijn we er om u te helpen. Onze klantenservice staat doordeweeks voor u klaar van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 – 321 0003. Op onze website staan verschillende berekentools waarmee u ziet wat lenen u kost. Maar ook wat uw maximaal verantwoorde leenbedrag is. Want hoe verleidelijk het ook is, wij adviseren u om nooit meer te lenen dan nodig. Zo heeft u uw lening ook weer sneller afbetaald. Ook dát vinden wij verstandig lenen.

Rick Bos - Strategisch Marketing Manager Freo

Door Rick Bos

08 februari 2016 | geplaatst in Leentips

Meer over Leentips

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
23 januari 2020

Digitaal aanleveren bij Freo

Freo is een specialist in online lenen. Een offerte vraagt u dan ook eenvoudig via de website aan. Na een voorlopige goedkeuring van uw aanvraag, ontvangt u een offertepakket met contract. Lever vervolgens uw documenten aan.

Uw documenten aanleveren bij Freo
22 januari 2020

Wat kan ik doen om het aanvraagproces te versnellen?

Als u een lening aanvraagt bij Freo wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weten of uw aanvraag wordt goedgekeurd. In de helft van de gevallen duurt een aanvraag langer omdat niet alle documenten op de juiste manier bij ons worden aangeleverd. Onderstaande tips helpen u dat voorkomen.

Extra aflossen bij Freo is altijd boetevrij
14 januari 2020

De meest gestelde vragen over: een lening boetevrij aflossen

Het is een van de belangrijke voordelen van lenen bij Freo: bij ons kunt u altijd geheel of gedeeltelijk versneld aflossen. Hier zijn bij Freo geen kosten of boetes aan verbonden. Sommige kredietverstrekkers vragen wél geld als u uw lening eerder wilt aflossen dan de afgesproken looptijd. We zetten daarom de meest gestelde vragen op een rij: 

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp

Morgen van 8:00 - 21:00 uur weer bereikbaar

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit