Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Een lening afsluiten? Eerst goed vergelijken

Stap over naar Freo

Bent u op zoek naar een lening? Dan bent u natuurlijk op zoek naar de beste deal. Een lening die naast een gunstige rente ook gunstige voorwaarden heeft. Daarom is het belangrijk om de verschillende aanbiedingen van kredietverstrekkers goed te vergelijken. Check niet alleen de rentepercentages, maar ook de bijbehorende voorwaarden. Zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

De rentes van Freo zijn altijd scherp geprijsd. Bij ons leent u dus altijd tegen een van de laagste rentes in de markt. Per 1 februari zijn onze rentes verlaagd van de Persoonlijke Lening. Bekijk de rentetarieven Persoonlijke Lening

Eerlijk over lenen

Freo is eerlijk over lenen. Wij begrijpen dat u liever niet leent. En dat áls u leent, u het zo voordelig en verstandig mogelijk wil doen. Freo denkt hier graag over mee. Heeft u nu ergens anders een (dure) lening lopen en wilt u weten of deze goedkoper kan? Met de Overstapservice van Freo berekent u in een paar klikken het verschil. Wij sluiten de lening kosteloos voor u over. Kunt u uw lening bij ons eerder aflossen? Ook dat is geen probleem. Bij Freo staat hier nooit een boete tegenover. 

Freo Klantenservice

Bij Freo zijn we er om u te helpen. Onze klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor sommige feestdagen gelden aangepaste openingstijden. Ons telefoonnummer is 088-321 00 03.

Op onze website staan verschillende berekentools waarmee u ziet wat lenen u kost. Maar ook wat uw maximaal verantwoorde leenbedrag is. Want hoe verleidelijk het ook is, wij adviseren u om nooit meer te lenen dan nodig. Zo heeft u uw lening ook weer sneller afbetaald. Ook dát vinden wij verstandig lenen.

Ron van Vliet

Door Ron van Vliet

08 februari 2016 | geplaatst in Leentips

Meer over Leentips

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
25 september 2020

Hoe werkt de rente van een lening?

Stel u gaat verbouwen of wilt een nieuwe auto, maar heeft daarvoor het geld niet achter de hand. Dan kan een lening de uitkomst bieden. Geld lenen kost geld, maar hoe veel geld de lening kost, de rente, verschilt. Wat is rente eigenlijk? En waarom betaalt u voor de ene lening meer dan de ander? Kortom: hoe werkt de rente van een lening? 

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
20 augustus 2020

Financieren: wat kost een Tiny House?

Denkt u aan het kopen van een Tiny House als tweede huis of vakantiewoning? De behoefte hierin is gegroeid. Daarnaast spreekt de filosofie hierachter steeds meer mensen aan. Maar wat kost zo'n huisje eigenlijk? En wat zijn de financieringsmogelijkheden?

Een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet bij Freo
07 april 2020

Wat moet ik doen als ik mijn baan verlies?

Of u nu al jarenlang in loondienst bent, of pas een paar maanden: het verliezen van een baan is altijd een klap. Naast emoties die u mogelijk voelt, komt er ook financieel heel wat op u af. Uw loon ontvangt u niet meer maandelijks en u moet op banenjacht. Kortom: wat moet ik doen als ik mijn baan verlies?

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit