Let op! Geld lenen kost geld

Freo officieel partner van de ANWB

Door Rick Bos op 01 december 2015

740_auto_gezin

Vanaf deze maand is Freo officieel partner van de ANWB. Bent u lid van de ANWB en op zoek naar een betrouwbare en voordelige autolening? Bij Freo helpen we u graag verder. Als ANWB-lid krijgt u als extraatje een gratis tankpas van € 75 bij het afsluiten van een autolening.

Bij het kopen van een nieuwe auto gaat u niet over één nacht ijs. Weken, soms maandenlang bent u te vinden in showrooms en op websites als Autotrader, Autotrack en Marktplaats. U wikt, weegt en vergelijkt. Tot aan dat ene moment. Is het liefde op het eerste gezicht? Of gaat u voor een ‘verstandshuwelijk’? Hoe en wat u ook beslist, één van de stops onderweg is voor velen de website van de ANWB. Want waar moesten we ook alweer op letten bij de aanschaf van een nieuwe auto?

Betrouwbare adviseur

Als grootste ledenvereniging geeft de ANWB advies over mobiliteit en vrije tijd. En daar is de auto natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Of het nu gaat over het kopen van een nieuwe auto of advies over het veiligste autostoeltje: éven langs de ANWB. Daarom zijn wij bij Freo heel erg trots op onze kersverse samenwerking met ANWB. Want ook volgens de oudste, grootste vereniging van Nederland zijn de leningen van Freo een betrouwbare en voordelige keuze.

Wat kost een autolening?

Bent u lid van de ANWB en op zoek naar lening om uw nieuwe auto te financieren? Met uw ANWB-ledenpas ontvangt u standaard een gratis tankpas € 75 bij het afsluiten van een autolening via onze speciale ANWB actiesite . Uw eerste kilometers rijdt u op kosten van Freo. Veel rijplezier!


Overige weblogs van Rick

Naar weblog overzicht

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit