Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen voor een verbouwing

Man en vrouw op het terras kijkend naar hun tablet

Er komt een moment dat uw woning niet meer voldoet aan uw wensen. Misschien is de badkamer wel aan vernieuwing toe of is er een extra slaapkamer nodig. Verbouwen staat dan hoog op de agenda maar is meestal een flinke uitgave.

Heeft u niet direct geld achter de hand? Een lening afsluiten voor een verbouwing kan u op weg helpen. Ontdek de voordelen van geld lenen voor een verbouwing.

Persoonlijke Lening

Veel mensen denken dat een tweede hypotheek afsluiten de beste optie is om een verbouwing te financieren. Maar wist u dat de rente bij een Persoonlijke Lening, in veel gevallen ook fiscaal aftrekbaar (Belastingdienst) is wanneer de lening wordt gebruikt voor een verbouwing? Net als bij een hypotheek. Voordeel van een Persoonlijke lening tegenover een hypotheek is dat u geen afsluit- taxatie- of notariskosten betaalt. Dit bedrag kan bij het afsluiten van een hypotheek oplopen tot €2000 of zelfs hoger. U kunt ook een Doorlopend Krediet afsluiten voor een langlopende verbouwing. In dat geval is de rente niet aftrekbaar!

Financiële zekerheid

Ook wanneer u wel een spaarpotje achter de hand heeft, kan het tóch interessant zijn een lening af te sluiten voor uw verbouwwensen. Misschien spaart u voor een speciaal doel. Zo houdt u financiële zekerheid. En komt u niet voor vervelende verrassingen te staan wanneer er onverwachte kosten zijn.

Boetevrij aflossen

Aan een lening wilt u niet te lang vast zitten. Lees daarom van te voren goed de voorwaarden door. Mag u de lening op elke moment aflossen? En zijn daar kosten aan verbonden? Wanneer u bij Freo geld leent, mag u de lening op ieder moment afbetalen. Dit is altijd kosteloos. Welke lening het beste bij u past, is afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Maak daarom altijd voordat u gaat lenen een berekening en vergelijk onze verschillende bouwleningen.

Geld lenen voor een verbouwing

Benieuwd hoeveel u bij Freo kunt lenen voor uw verbouwing?

Bereken nu uw lening

Door Inge Haagmans

30 augustus 2017 | geplaatst in Verbouwen

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit