Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Het PSV-stadion lenen voor één dag? Dit zijn onze winnaars!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo

Wat zou jij doen als je het Philips-stadion een dag te leen had? Deze vraag stelden wij aan alle PSV-fans. In enkele dagen ontvingen wij maar liefst 300 reacties! De vijf meest ludieke inzendingen gingen er met de winst vandoor. Deze wensen lieten wij in vervulling gaan.

Een doelpunt maken voor de Oost-tribune, latje trappen met je kind of kleinkind, douchen in de spelerskleedkamer, picknicken op de middenstip of het omroepen van de tussenstand. Het kon allemaal. Onze vijf winnaars waren toch wat anders van plan.

De vijf winnaars van onze PSV-actie

Een van onze winnaars verraste een goede vriend met een bezoek aan het stadion. “Hij is vroeger door mij PSV-fan geworden, maar is in zijn leven nog nooit bij een wedstrijd van PSV geweest.” Het bleek niet zomaar een bezoek te zijn. Samen zongen zij namelijk luidkeels het PSV-clublied door de stadionspeakers.

Ook Lars van twee jaar is een kleine PSV-fan. Samen met zijn oppas Juul trapten zij samen een balletje op de grasmat. Als afsluiter genoten ze van een frietje in de business lounge.

De derde winnaar heeft niet één, maar twee wensen in vervulling laten gaan. Samen met zijn dochter van drie vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk. Geblinddoekt stond zij te wachten op de middenstip. De vraag echode door het stadion, terwijl het opkomstnummer van PSV aftelde en de borden langs het veld veranderden in een huwelijksaanzoek. Daar moest natuurlijk op geproost worden!

Onze vierde winnaar is PSV-fan, maar turnt ook op het tweede niveau van Nederland. Haar tuin is alleen net te klein om alle turnoefeningen te kunnen doen. Vol concentratie toonde zij daarom haar beste flikflak op de grasmat van PSV. Zij en haar turnvriendinnen genoten van een dagje turnen in het stadion.

De laatste winnaar houdt van drummen. Door een verhuizing kan hij thuis alleen niet meer losgaan op zijn drumstel. Zijn wens? Drummen in het stadion. Op deze dag klonken de drumgeluiden door de spelerskleedkamer van het PSV-stadion.

Kortom: de dromen zijn uitgekomen

De actie ‘leen het PSV-stadion voor één dag’ leverde ontzettend veel leuke reacties op. Wij hebben met veel plezier de dromen van de vijf winnaars laten uitkomen. Benieuwd naar de beelden van deze dag? Je ziet het in deze aftermovie.

Wat zou jij doen als je het Philips-stadion een dag te leen had?

Ron van Vliet

Door Ron van Vliet

13 augustus 2020 | geplaatst in Freo nieuws

Meer over Freo nieuws

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
24 december 2020

Freo handbaldames: bedankt!

De afgelopen weken zaten wij op het puntje van onze stoel! Vol verwachting volgden wij de avonturen van ‘onze’ handbaldames op het EK. Dit weekend werd duidelijk dat de wereldkampioen de zesde plek heeft behaald in Denemarken. Niet wat ze er op voorhand van hadden verwacht, maar het team kijkt alweer vooruit: op naar de Olympische Spelen!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
07 december 2020

Freo heeft hart voor … de Hartstichting!

Per 1 november 2020 is Freo Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting. En daar zijn we enorm trots op! Als Preventiepartner steunen wij de Hartstichting in hun werk om hart- en vaatziekten te voorkomen, eerder te kunnen herkennen en opsporen én beter te behandelen.

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
07 december 2020

‘Freo’ handbaldames van start in Denemarken

Sinds 2019 is Freo trotse sponsor van de Nederlandse handbaldames. In datzelfde jaar zagen we het team van onder andere Estavana Polman en Tess Wester al wereldkampioen worden in Japan. Nu doen de Oranjedames een gooi naar de Europese titel tijdens het EK in Denemarken. Wij van Freo wensen ze veel succes!

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit