Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Het PSV-stadion lenen voor één dag? Dit zijn onze winnaars!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo

Wat zou jij doen als je het Philips-stadion een dag te leen had? Deze vraag stelden wij aan alle PSV-fans. In enkele dagen ontvingen wij maar liefst 300 reacties! De vijf meest ludieke inzendingen gingen er met de winst vandoor. Deze wensen lieten wij in vervulling gaan.

Een doelpunt maken voor de Oost-tribune, latje trappen met je kind of kleinkind, douchen in de spelerskleedkamer, picknicken op de middenstip of het omroepen van de tussenstand. Het kon allemaal. Onze vijf winnaars waren toch wat anders van plan.

De vijf winnaars van onze PSV-actie

Een van onze winnaars verraste een goede vriend met een bezoek aan het stadion. “Hij is vroeger door mij PSV-fan geworden, maar is in zijn leven nog nooit bij een wedstrijd van PSV geweest.” Het bleek niet zomaar een bezoek te zijn. Samen zongen zij namelijk luidkeels het PSV-clublied door de stadionspeakers.

Ook Lars van twee jaar is een kleine PSV-fan. Samen met zijn oppas Juul trapten zij samen een balletje op de grasmat. Als afsluiter genoten ze van een frietje in de business lounge.

De derde winnaar heeft niet één, maar twee wensen in vervulling laten gaan. Samen met zijn dochter van drie vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk. Geblinddoekt stond zij te wachten op de middenstip. De vraag echode door het stadion, terwijl het opkomstnummer van PSV aftelde en de borden langs het veld veranderden in een huwelijksaanzoek. Daar moest natuurlijk op geproost worden!

Onze vierde winnaar is PSV-fan, maar turnt ook op het tweede niveau van Nederland. Haar tuin is alleen net te klein om alle turnoefeningen te kunnen doen. Vol concentratie toonde zij daarom haar beste flikflak op de grasmat van PSV. Zij en haar turnvriendinnen genoten van een dagje turnen in het stadion.

De laatste winnaar houdt van drummen. Door een verhuizing kan hij thuis alleen niet meer losgaan op zijn drumstel. Zijn wens? Drummen in het stadion. Op deze dag klonken de drumgeluiden door de spelerskleedkamer van het PSV-stadion.

Kortom: de dromen zijn uitgekomen

De actie ‘leen het PSV-stadion voor één dag’ leverde ontzettend veel leuke reacties op. Wij hebben met veel plezier de dromen van de vijf winnaars laten uitkomen. Benieuwd naar de beelden van deze dag? Je ziet het in deze aftermovie.

Wat zou jij doen als je het Philips-stadion een dag te leen had?

Ron van Vliet

Door Ron van Vliet

13 augustus 2020 | geplaatst in Freo nieuws

Meer over Freo nieuws

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
01 juli 2021

Handbaldames maken zich samen met Freo op voor het Drielandentoernooi

Aankomend weekend maakt het Nederlands handbaldamesteam zich op voor hun laatste toernooi in aanloop naar de Spelen. Tijdens het Drielandentoernooi van 2 t/m 4 juli in de Maaspoort (Den Bosch) treffen Nederland, Rusland en Zweden elkaar. Als sponsor is Freo van de partij met een leuke actie: probeer zo vaak mogelijk te scoren tegen de handbaldames en maak kans op een gesigneerde handbal!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
14 april 2021

TeamNL Handbaldames van start op oefentoernooi Olympische Spelen

Op 14 april begint voor de Nederlandse handbaldames het drielandentoernooi in Kroatië. In totaal speelt het team twee wedstrijden tegen het thuisland en Brazilië. Voor vertrek was het nog even spannend voor onze ‘Freo’ handbaldames: maar liefst zeven speelsters moesten in quarantaine na clubwedstrijden in Duitsland.

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
01 april 2021

Handbaldames op weg naar Tokio 2021

Als trotse sponsor van de TeamNL Handbaldames volgen wij de avonturen van het team op de voet. In maart speelden én wonnen de dames hun eerste twee oefenwedstrijden tegen Slovenië. Wat maakt deze Sportploeg van het Jaar 2019 zo sterk? En hoe bereiden ze zich voor op de Olympische Spelen in Tokio? We spraken met keepster Tess Wester.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit