Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Het PSV-stadion lenen voor één dag? Dit zijn onze winnaars!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo

Wat zou jij doen als je het Philips-stadion een dag te leen had? Deze vraag stelden wij aan alle PSV-fans. In enkele dagen ontvingen wij maar liefst 300 reacties! De vijf meest ludieke inzendingen gingen er met de winst vandoor. Deze wensen lieten wij in vervulling gaan.

Een doelpunt maken voor de Oost-tribune, latje trappen met je kind of kleinkind, douchen in de spelerskleedkamer, picknicken op de middenstip of het omroepen van de tussenstand. Het kon allemaal. Onze vijf winnaars waren toch wat anders van plan.

De vijf winnaars van onze PSV-actie

Een van onze winnaars verraste een goede vriend met een bezoek aan het stadion. “Hij is vroeger door mij PSV-fan geworden, maar is in zijn leven nog nooit bij een wedstrijd van PSV geweest.” Het bleek niet zomaar een bezoek te zijn. Samen zongen zij namelijk luidkeels het PSV-clublied door de stadionspeakers.

Ook Lars van twee jaar is een kleine PSV-fan. Samen met zijn oppas Juul trapten zij samen een balletje op de grasmat. Als afsluiter genoten ze van een frietje in de business lounge.

De derde winnaar heeft niet één, maar twee wensen in vervulling laten gaan. Samen met zijn dochter van drie vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk. Geblinddoekt stond zij te wachten op de middenstip. De vraag echode door het stadion, terwijl het opkomstnummer van PSV aftelde en de borden langs het veld veranderden in een huwelijksaanzoek. Daar moest natuurlijk op geproost worden!

Onze vierde winnaar is PSV-fan, maar turnt ook op het tweede niveau van Nederland. Haar tuin is alleen net te klein om alle turnoefeningen te kunnen doen. Vol concentratie toonde zij daarom haar beste flikflak op de grasmat van PSV. Zij en haar turnvriendinnen genoten van een dagje turnen in het stadion.

De laatste winnaar houdt van drummen. Door een verhuizing kan hij thuis alleen niet meer losgaan op zijn drumstel. Zijn wens? Drummen in het stadion. Op deze dag klonken de drumgeluiden door de spelerskleedkamer van het PSV-stadion.

Kortom: de dromen zijn uitgekomen

De actie ‘leen het PSV-stadion voor één dag’ leverde ontzettend veel leuke reacties op. Wij hebben met veel plezier de dromen van de vijf winnaars laten uitkomen. Benieuwd naar de beelden van deze dag? Je ziet het in deze aftermovie.

Wat zou jij doen als je het Philips-stadion een dag te leen had?

Rick Bos - Strategisch Marketing Manager Freo

Door Rick Bos

13 augustus 2020 | geplaatst in Freo nieuws

Meer over Freo nieuws

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
20 november 2020

Freo opnieuw uitgeroepen tot ‘Great Place To Work’!

Goed nieuws voor Freo: voor de tweede keer op rij zijn we uitgeroepen tot ‘Great Place To Work’! Dit houdt in dat er is voldaan aan de verschillende criteria voor goed werkgeverschap. Uit het medewerkersonderzoek blijkt dat binnen Freo een cultuur heerst van vertrouwen, trots en plezier. Een groot compliment, zeker in coronatijd.

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
14 juli 2020

Leen voor één dag het stadion van PSV!

Al jaren is Freo sponsor van PSV. Dat de grasmat van de club uit Eindhoven er nu al maanden verlaten bij ligt, doet dan ook best een beetje pijn. Daarom hebben we samen met PSV een bijzondere actie bedacht: leen het Philips-stadion voor één dag voor jouw unieke wens!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
16 juni 2020

Freo in Top 10 Best Workplaces 2020

Eind vorig jaar kreeg Freo de titel en certificering 'Great Place To Work'. Nu is Freo door de gelijknamige organisatie uitgeroepen tot 'Best Workplace!' Tijdens een online uitreiking werden we samen met negen andere 'Best Medium Workplaces' in het zonnetje gezet. Freo-directeur Ron van Vliet over deze erkenning en verbonden blijven in tijden van crisis.

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp Live chat

Morgen van 8:00 - 21:00 uur weer bereikbaar

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit