Let op! Geld lenen kost geld

Mijn Lening heet vanaf nu… Mijn Freo!

Door Rick Bos op 16 oktober 2015

740_trampoline_blauw

Eind vorig jaar staken we de website van Freo in een nieuw en fris jasje. En nu heeft ook de persoonlijke online omgeving van Freo een opfrisbeurt gekregen. Het vroegere ‘Mijn Lening’ heeft nu nog meer mogelijkheden, een beter design en... een nieuwe naam!

Mijn Lening heet vanaf nu Mijn Freo. Een nieuwe naam om aan te geven dat er nóg meer mogelijk is in de persoonlijke online omgeving van Freo. Naast geld overboeken van uw Doorlopend Krediet of het doorgeven van wijzigingen in uw persoonlijke situatie of limiet, is het vanaf nu ook mogelijk om af te lossen via iDEAL.

iDEAL

Het aflossen via iDEAL was een belangrijke wens die naar voren kwam uit het Freo Panel. Het werkt net als betalen in een webshop: u geeft aan hoeveel u wilt aflossen en bevestigt dat bedrag via iDEAL. Snel, gemakkelijk en overzichtelijk! De komende maanden gaan we aan de slag met de andere tips die we van u gekregen hebben. Zo krijgt bijvoorbeeld iedereen een persoonlijke berichteninbox in Mijn Freo en is het straks mogelijk om een digitale jaaropgave van uw leningen aan te maken.

Mijn Freo

Heeft u het vernieuwde Mijn Freo al gezien? Ervaar zelf de verbeteringen. Wij horen graag wat u ervan vindt.


Overige weblogs van Rick

Naar weblog overzicht

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit