Let op! Geld lenen kost geld

Freo wéér de voordeligste

Door Piet Sleegers op 03 april 2019

740_over_freo_de_voordelen

Voor de negende keer op rij is Freo als voordeligste uit de bus gekomen in het Special Item van onafhankelijk onderzoekinstituut MoneyView. In dit doorlopende onderzoek vergelijkt MoneyView persoonlijke leningen en doorlopende kredieten van verschillende aanbieders met elkaar.

Uit het juryrapport: “Net als bij de Persoonlijke Lening heeft Freo met haar Doorlopend Krediet de 5-sterrenscore weten te prolongeren. Tijdens de onderzoeksperiode had dit product altijd het laagste gemiddelde rentetarief.” Wat een mooie woorden!

Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Bij Freo houden we het graag simpel. We bieden twee soorten leningen aan: een Persoonlijke Lening en een Doorlopend Krediet. Beide producten worden nu al negen keer op rij beloond met de hoogste score in het onderzoek van Moneyview. Hier zijn we enorm trots op! Maar nog belangrijker vinden we het dat onze klanten tevreden zijn over onze service en producten.

Benieuwd wat Freo voor u kan betekenen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.


Overige weblogs van Piet

Naar weblog overzicht

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit