Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Freo wéér de voordeligste

Voordelig geld lenen bij Freo

Voor de negende keer op rij is Freo als voordeligste uit de bus gekomen in het Special Item van onafhankelijk onderzoekinstituut MoneyView. In dit doorlopende onderzoek vergelijkt MoneyView persoonlijke leningen en doorlopende kredieten van verschillende aanbieders met elkaar.

Uit het juryrapport: “Net als bij de Persoonlijke Lening heeft Freo met haar Doorlopend Krediet de 5-sterrenscore weten te prolongeren. Tijdens de onderzoeksperiode had dit product altijd het laagste gemiddelde rentetarief.” Wat een mooie woorden!

Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Bij Freo houden we het graag simpel. We bieden twee soorten leningen aan: een Persoonlijke Lening en een Doorlopend Krediet. Beide producten worden nu al negen keer op rij beloond met de hoogste score in het onderzoek van Moneyview. Hier zijn we enorm trots op! Maar nog belangrijker vinden we het dat onze klanten tevreden zijn over onze service en producten.

Benieuwd wat Freo voor u kan betekenen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Piet Sleegers - Product Specialist Financieren Freo

Door Piet Sleegers

03 april 2019 | geplaatst in Freo nieuws

Meer over Freo nieuws

Een voordelige lening bij Freo
20 december 2019

Freo verlaagt de rente

Op de valreep van 2019 verlaagt Freo de rentetarieven van de Persoonlijke Lening. Het gaat om leenbedragen tussen de 25.000 en 75.000 euro.

Trots op Freo handbaldames
16 december 2019

'Freo' handbaldames wereldkampioen

Na een zinderende finale tegen Spanje mogen de Nederlandse handbaldames zich wereldkampioen noemen. Freo is een trotse sponsor!

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit