Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Team-Work-Move: hoe de Nederlandse handbaldames ons inspireren

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo

Freo is sinds november 2019 trotse sponsor van het Nederlandse vrouwen handbalteam. En dat is niet voor niets! Op de Olympische spelen 2016 werden de Oranjedames al vierde en vorig jaar in Tokio sleepten ze de wereldtitel binnen. Met het EK in Denemarken voor de deur kunnen we straks hopelijk weer wekenlang genieten van ‘onze’ toppers. Wat Freo en de handbaldames zo’n goede match maakt?

Team

De Nederlandse handbaldames inspireren ons op verschillende vlakken. Ook wij proberen elke dag het beste uit onszelf te halen met ons teamwork. In deze coronatijd niet eenvoudig! Elkaar live zien en spreken voelt toch anders. Iets wat ook speelt bij de handbaldames, die maandenlang niet samen konden trainen. Nu ze weer ‘los’ mogen, is vertrouwen en transparantie op het veld heel belangrijk. En dat herkennen we bij Freo: alleen met een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en respect, kom je tot topprestaties!

Work

De handbaldames doen er alles aan om in topconditie te blijven. Ze hebben bovendien een duidelijk doel voor ogen: #oneteamonedream. Ook bij Freo werken we aan onze fitheid en hebben we een gezamenlijk doel: een (meer dan) tevreden klant! Dat staat op nummer één en daar werken we elke dag keihard voor. Misschien niet met een gouden medaille als resultaat, maar wél met een hele rij positieve klantbeoordelingen. Kijk, daar doen wíj het voor.
 

Move

De handbaldames staan nooit stil. Ze willen vooruit, elke dag weer beter worden. Ook daar is een match te maken met Freo: qua mogelijkheden en gemak voor de klant zijn we altijd in beweging. Ook hebben we de drive om de dingen snel, maar verantwoord te regelen. Vanuit een duidelijke strategie werken we samen naar ons doel. Net als de Oranje handbaldames!

Winactie

Om alvast in de stemming te komen voor het EK heeft de handbalbond in samenwerking met Freo een "Team-Work-Move" quiz bedacht. Hoe goed ken jij het team van onder andere Tess Wester en Estavana Polman? Je maakt kans op een leuke prijs! De winnaars worden 10 december 2020 bekend gemaakt. 

Speelschema

‘Onze’ dames gaan deze strijd aan op:

  • 4 december 2020 om 20:30 uur tegen Servië
  • 6 december 2020 om 18:15 uur tegen Kroatië 
  • 8 december 2020 om 20:30 uur tegen Hongarije

Wordt vervolgd!

Ron van Vliet

Door Ron van Vliet

02 december 2020 | geplaatst in Freo nieuws

Meer over Freo nieuws

Klanttevredenheidscore Freo onverminderd hoog
05 augustus 2021

Klanttevredenheidscore Freo onverminderd hoog

Alweer voor de 6e keer vroegen wij aan onze klanten “Hoe waarschijnlijk is het dat u Freo zou aanbevelen bij een vriend, familielid of collega?”. Bijna 2.700 van onze klanten beantwoordden deze vraag. En op de score mogen we opnieuw trots zijn!

Lenen bij Freo is volledig en helder: wij vergelijken geen appels met peren
04 augustus 2021

Freo handbaldames naar kwartfinales

Het vrouwenhandbalteam boekt succes na succes in Tokio. Recent wonnen ze hun laatste poulewedstrijd van Montenegro met 30-29. De ploeg van de Franse coach Mayonnadeis daardoor op de tweede plaats geëindigd in de poule, net achter Noorwegen. Op naar de kwartfinales!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
01 juli 2021

Handbaldames maken zich samen met Freo op voor het Drielandentoernooi

Aankomend weekend maakt het Nederlands handbaldamesteam zich op voor hun laatste toernooi in aanloop naar de Spelen. Tijdens het Drielandentoernooi van 2 t/m 4 juli in de Maaspoort (Den Bosch) treffen Nederland, Rusland en Zweden elkaar. Als sponsor is Freo van de partij met een leuke actie: probeer zo vaak mogelijk te scoren tegen de handbaldames en maak kans op een gesigneerde handbal!

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit