Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Team-Work-Move: hoe de Nederlandse handbaldames ons inspireren

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo

Freo is sinds november 2019 trotse sponsor van het Nederlandse vrouwen handbalteam. En dat is niet voor niets! Op de Olympische spelen 2016 werden de Oranjedames al vierde en vorig jaar in Tokio sleepten ze de wereldtitel binnen. Met het EK in Denemarken voor de deur kunnen we straks hopelijk weer wekenlang genieten van ‘onze’ toppers. Wat Freo en de handbaldames zo’n goede match maakt?

Team

De Nederlandse handbaldames inspireren ons op verschillende vlakken. Ook wij proberen elke dag het beste uit onszelf te halen met ons teamwork. In deze coronatijd niet eenvoudig! Elkaar live zien en spreken voelt toch anders. Iets wat ook speelt bij de handbaldames, die maandenlang niet samen konden trainen. Nu ze weer ‘los’ mogen, is vertrouwen en transparantie op het veld heel belangrijk. En dat herkennen we bij Freo: alleen met een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en respect, kom je tot topprestaties!

Work

De handbaldames doen er alles aan om in topconditie te blijven. Ze hebben bovendien een duidelijk doel voor ogen: #oneteamonedream. Ook bij Freo werken we aan onze fitheid en hebben we een gezamenlijk doel: een (meer dan) tevreden klant! Dat staat op nummer één en daar werken we elke dag keihard voor. Misschien niet met een gouden medaille als resultaat, maar wél met een hele rij positieve klantbeoordelingen. Kijk, daar doen wíj het voor.
 

Move

De handbaldames staan nooit stil. Ze willen vooruit, elke dag weer beter worden. Ook daar is een match te maken met Freo: qua mogelijkheden en gemak voor de klant zijn we altijd in beweging. Ook hebben we de drive om de dingen snel, maar verantwoord te regelen. Vanuit een duidelijke strategie werken we samen naar ons doel. Net als de Oranje handbaldames!

Winactie

Om alvast in de stemming te komen voor het EK heeft de handbalbond in samenwerking met Freo een "Team-Work-Move" quiz bedacht. Hoe goed ken jij het team van onder andere Tess Wester en Estavana Polman? Je maakt kans op een leuke prijs! De winnaars worden 10 december 2020 bekend gemaakt. 

Speelschema

‘Onze’ dames gaan deze strijd aan op:

  • 4 december 2020 om 20:30 uur tegen Servië
  • 6 december 2020 om 18:15 uur tegen Kroatië 
  • 8 december 2020 om 20:30 uur tegen Hongarije

Wordt vervolgd!

Ron van Vliet

Door Ron van Vliet

02 december 2020 | geplaatst in Freo nieuws

Meer over Freo nieuws

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
01 juli 2021

Handbaldames maken zich samen met Freo op voor het Drielandentoernooi

Aankomend weekend maakt het Nederlands handbaldamesteam zich op voor hun laatste toernooi in aanloop naar de Spelen. Tijdens het Drielandentoernooi van 2 t/m 4 juli in de Maaspoort (Den Bosch) treffen Nederland, Rusland en Zweden elkaar. Als sponsor is Freo van de partij met een leuke actie: probeer zo vaak mogelijk te scoren tegen de handbaldames en maak kans op een gesigneerde handbal!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
14 april 2021

TeamNL Handbaldames van start op oefentoernooi Olympische Spelen

Op 14 april begint voor de Nederlandse handbaldames het drielandentoernooi in Kroatië. In totaal speelt het team twee wedstrijden tegen het thuisland en Brazilië. Voor vertrek was het nog even spannend voor onze ‘Freo’ handbaldames: maar liefst zeven speelsters moesten in quarantaine na clubwedstrijden in Duitsland.

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
01 april 2021

Handbaldames op weg naar Tokio 2021

Als trotse sponsor van de TeamNL Handbaldames volgen wij de avonturen van het team op de voet. In maart speelden én wonnen de dames hun eerste twee oefenwedstrijden tegen Slovenië. Wat maakt deze Sportploeg van het Jaar 2019 zo sterk? En hoe bereiden ze zich voor op de Olympische Spelen in Tokio? We spraken met keepster Tess Wester.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit