Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Team-Work-Move: hoe de Nederlandse handbaldames ons inspireren

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo

Freo is sinds november 2019 trotse sponsor van het Nederlandse vrouwen handbalteam. En dat is niet voor niets! Op de Olympische spelen 2016 werden de Oranjedames al vierde en vorig jaar in Tokio sleepten ze de wereldtitel binnen. Met het EK in Denemarken voor de deur kunnen we straks hopelijk weer wekenlang genieten van ‘onze’ toppers. Wat Freo en de handbaldames zo’n goede match maakt?

Team

De Nederlandse handbaldames inspireren ons op verschillende vlakken. Ook wij proberen elke dag het beste uit onszelf te halen met ons teamwork. In deze coronatijd niet eenvoudig! Elkaar live zien en spreken voelt toch anders. Iets wat ook speelt bij de handbaldames, die maandenlang niet samen konden trainen. Nu ze weer ‘los’ mogen, is vertrouwen en transparantie op het veld heel belangrijk. En dat herkennen we bij Freo: alleen met een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en respect, kom je tot topprestaties!

Work

De handbaldames doen er alles aan om in topconditie te blijven. Ze hebben bovendien een duidelijk doel voor ogen: #oneteamonedream. Ook bij Freo werken we aan onze fitheid en hebben we een gezamenlijk doel: een (meer dan) tevreden klant! Dat staat op nummer één en daar werken we elke dag keihard voor. Misschien niet met een gouden medaille als resultaat, maar wél met een hele rij positieve klantbeoordelingen. Kijk, daar doen wíj het voor.
 

Move

De handbaldames staan nooit stil. Ze willen vooruit, elke dag weer beter worden. Ook daar is een match te maken met Freo: qua mogelijkheden en gemak voor de klant zijn we altijd in beweging. Ook hebben we de drive om de dingen snel, maar verantwoord te regelen. Vanuit een duidelijke strategie werken we samen naar ons doel. Net als de Oranje handbaldames!

Winactie

Om alvast in de stemming te komen voor het EK heeft de handbalbond in samenwerking met Freo een "Team-Work-Move" quiz bedacht. Hoe goed ken jij het team van onder andere Tess Wester en Estavana Polman? Je maakt kans op een leuke prijs! De winnaars worden 10 december 2020 bekend gemaakt. 

Speelschema

‘Onze’ dames gaan deze strijd aan op:

  • 4 december 2020 om 20:30 uur tegen Servië
  • 6 december 2020 om 18:15 uur tegen Kroatië 
  • 8 december 2020 om 20:30 uur tegen Hongarije

Wordt vervolgd!

Ron van Vliet

Door Ron van Vliet

02 december 2020 | geplaatst in Freo nieuws

Meer over Freo nieuws

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
24 december 2020

Freo handbaldames: bedankt!

De afgelopen weken zaten wij op het puntje van onze stoel! Vol verwachting volgden wij de avonturen van ‘onze’ handbaldames op het EK. Dit weekend werd duidelijk dat de wereldkampioen de zesde plek heeft behaald in Denemarken. Niet wat ze er op voorhand van hadden verwacht, maar het team kijkt alweer vooruit: op naar de Olympische Spelen!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
07 december 2020

Freo heeft hart voor … de Hartstichting!

Per 1 november 2020 is Freo Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting. En daar zijn we enorm trots op! Als Preventiepartner steunen wij de Hartstichting in hun werk om hart- en vaatziekten te voorkomen, eerder te kunnen herkennen en opsporen én beter te behandelen.

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
07 december 2020

‘Freo’ handbaldames van start in Denemarken

Sinds 2019 is Freo trotse sponsor van de Nederlandse handbaldames. In datzelfde jaar zagen we het team van onder andere Estavana Polman en Tess Wester al wereldkampioen worden in Japan. Nu doen de Oranjedames een gooi naar de Europese titel tijdens het EK in Denemarken. Wij van Freo wensen ze veel succes!

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit