Let op! Geld lenen kost geld

Verschil Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Of u kiest voor een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet is afhankelijk van uw situatie. Waar u het geld voor wilt gebruiken bijvoorbeeld. En of u van tevoren al precies weet hoeveel u nodig heeft. Bekijk hieronder de belangrijkste verschillen tussen een Persoonlijke Lening en een Doorlopend Krediet.

Boetevrij aflossen

"Of u nu kiest voor een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening, bij Freo kunt u altijd gratis vervroegd aflossen. U betaalt hier niets extra’s voor."

- Piet Sleegers, Product Specialist Financieren
Piet

Welke lening past bij mij?


 
 


  • Persoonlijke Lening

    Weet u precies hoeveel geld u nodig heeft? Bijvoorbeeld voor een nieuwe auto of keuken? Dan is de Persoonlijke Lening een goede keuze. Freo stort het bedrag in één keer op uw rekening. De rente staat vast voor zolang de lening loopt. En per maand betaalt u hetzelfde bedrag aan rente en aflossing. Behalve over de maand waarin de lening is ingegaan. Dan berekent Freo eventueel een eenmalige rente. Geld dat u heeft afgelost, kunt u niet meer opnieuw opnemen. Dat is één van de grote verschillen met een Doorlopend Krediet. Hierdoor weet u met een Persoonlijke Lening per maand precies waar u aan toe bent.

    Meer over een Persoonlijke Lening


  • Doorlopend Krediet

    Weet u van tevoren nog niet hoeveel geld u precies nodig heeft? Bijvoorbeeld voor een studie van uw zoon of dochter. Dan kunt u het beste kiezen voor een Doorlopend Krediet. Dit is een krediet waarbinnen u voortdurend kunt opnemen en aflossen. U neemt alleen het geld op als u het echt nodig heeft. En betaalt rente over het bedrag dat u heeft gebruikt. De rente van een Doorlopend Krediet is variabel en kan dus stijgen of dalen. Als de rente stijgt lost u maandelijks minder af bij hetzelfde maandbedrag. Hierdoor duurt het langer voordat u uw lening heeft terugbetaald.

    Meer over een Doorlopend Krediet


Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.