Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend Krediet wijziging

Vanaf 23 december 2020 is een nieuw Doorlopend Krediet afsluiten bij Freo niet meer mogelijk. Lees hieronder wat dit betekent.

Waarom kan ik geen Doorlopend Krediet meer bij Freo af te sluiten?

Freo staat voor verstandig lenen. Wij vinden het Doorlopend Krediet niet meer bij deze waarde passen. Wij zien lenen namelijk als een tijdelijke oplossing. En van een Doorlopend Krediet wordt vaak niet tijdelijk gebruik gemaakt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om vanaf 23 december 2020 te stoppen met het aanbieden van deze flexibele lening.

Ik heb een Doorlopend Krediet bij Freo. Wat verandert er voor mij?

Voor u verandert er weinig. U kunt nog steeds gebruik maken van uw Doorlopend Krediet binnen uw kredietlimiet. Uw limiet verhogen is alleen niet meer mogelijk. Verlagen kan natuurlijk wel.

Heeft Freo een goed alternatief voor het Doorlopend Krediet?

Een Persoonlijke Lening is een goed alternatief voor het Doorlopend Krediet. Hierbij leent u eenmalig een vast bedrag. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een auto of een verbouwing. Een Persoonlijke Lening van Freo heeft een vaste looptijd en een vaste rente. U weet dus precies waar u toe bent en wanneer u klaar bent met aflossen. Zo weet u wat u leent.

De Persoonlijke Lening van Freo

Met een Persoonlijke Lening van Freo leent u tussen de 5.000 tot 75.000 euro. Dit zijn de kenmerken:

  • Geld direct op uw rekening
  • Vaste lage rente
  • Betaal een vast bedrag per maand
  • Kosteloos extra aflossen
  • Kies uw gewenste looptijd

Lees meer over de Persoonlijke Lening van Freo.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit