Let op! Geld lenen kost geld

De voordelen van Freo

Bij Freo is geld lenen overzichtelijk en duidelijk. Acht voordelen van Freo op een rij.

1. Standaard lage rente

De rente van Freo behoort tot de scherpste rentes van Nederland. Over de kosten doen wij niet geheimzinnig: u betaalt standaard een lage rente. Bij het special item van onafhankelijk onderzoekinstituut MoneyView is Freo zowel met onze Persoonlijke Lening als ons Doorlopend Krediet bekroond met 5 sterren in de categorie prijs. Het Doorlopend Krediet van Freo scoort bovendien niet alleen het beste op Prijs, maar ook op Voorwaarden.

2. Eerlijke en heldere voorwaarden

Lenen volgens Freo is lenen in duidelijke taal. Dat betekent dat alle voorwaarden voor een lening helder staan beschreven. Geen ingewikkelde constructies of onduidelijke voorwaarden, maar heldere informatie.

3. Duidelijk tarief

Lenen bij Freo is lenen tegen een eerlijk tarief. Geen lokkertjes met stunttarieven die slechts tijdelijk voordeel bieden. Geen variabele tarieven op basis van risicoprofielen. Voor iedereen geldt dus hetzelfde tarief. Niks meer, niks minder.

4. Altijd boetevrij aflossen

Als u leent bij Freo zit u nergens aan vast. U heeft altijd 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het contract en geen verzekeringen waar u niet meer vanaf komt. U kunt op elk moment vroegtijdig boetevrij aflossen. Flexibel lenen, dat vinden wij belangrijk. Uw situatie kan veranderen, en daarmee uw leenwensen.

5. Verstandig lenen

Freo is een handelsnaam van Rabo Direct Financiering B.V. Wij vinden het belangrijk dat u leent zonder dat u in de knel komt. Eerlijke leningen, voordelige rentes en heldere voorwaarden. Dat is verstandig lenen bij Freo.

6. Online aanvragen en afhandelen

Bij Freo regelt u alles eenvoudig online. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor een lening kunt u dan ook doen via onze website. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om de aanvraag door te nemen. Indien u in aanmerking komt voor een lening, ontvangt u een vrijblijvende offerte. Deze offerte kunt u direct bekijken in Mijn Freo, waar u ook de gevraagde documenten eenvoudig kunt uploaden. Als u akkoord bent met de offerte en alle documenten zijn gecontroleerd en goedgekeurd, maken wij het geld over op uw rekening. Met uw huidige lening overstappen naar Freo? Ook dat is mogelijk via onze gratis overstapservice.

7. Optimale service

Klanten geven ons een hoog cijfer voor service. Op Independer krijgt Freo gemiddeld een 8,3. Op Klantenvertellen belonen klanten ons gemiddeld met een 8,8. Cijfers waar we best een beetje trots op zijn.

8. Mijn Freo

Via de gepersonaliseerde online omgeving Mijn Freo kunt u eenvoudig uw offerte en documenten uploaden ter beoordeling. Ook heeft u na het sluiten van een contract dagelijks inzicht in uw financiële situatie. Zo ziet u bijvoorbeeld direct hoeveel u nog moet aflossen en in hoeveel termijnen. Ook vindt u er handige formulieren om geld op te nemen of een adreswijziging door te geven.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit