Let op! Geld lenen kost geld

De voordelen van Freo

Bij Freo is geld lenen overzichtelijk en duidelijk. Acht voordelen van Freo op een rij.

1. Standaard lage rente

De rente van Freo behoort tot de scherpste rentes van Nederland. Over de kosten doen wij niet geheimzinnig: u betaalt standaard een lage rente. Bij het special item van onafhankelijk onderzoekinstituut MoneyView is Freo zowel met onze Persoonlijke Lening als ons Doorlopend Krediet bekroond met 5 sterren in de categorie prijs. Het Doorlopend Krediet van Freo scoort bovendien niet alleen het beste op Prijs, maar ook op Voorwaarden.

2. Eerlijke en heldere voorwaarden

Lenen volgens Freo is lenen in duidelijke taal. Dat betekent dat alle voorwaarden voor een lening helder staan beschreven. Geen ingewikkelde constructies of onduidelijke voorwaarden, maar heldere informatie.

3. Duidelijk tarief

Lenen bij Freo is lenen tegen een eerlijk tarief. Geen lokkertjes met stunttarieven die slechts tijdelijk voordeel bieden. Geen variabele tarieven op basis van risicoprofielen. Voor iedereen geldt dus hetzelfde tarief. Niks meer, niks minder.

4. Altijd boetevrij aflossen

Als u leent bij Freo zit u nergens aan vast. U heeft altijd 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het contract en geen verzekeringen waar u niet meer vanaf komt. U kunt op elk moment vroegtijdig boetevrij aflossen. Flexibel lenen, dat vinden wij belangrijk. Uw situatie kan veranderen, en daarmee uw leenwensen.

5. Verstandig lenen

Freo is een handelsnaam van De Lage Landen Financiering B.V., een van de grootste financieringsondernemingen van Nederland en onderdeel van de Rabobank Groep. Wij vinden het belangrijk dat u leent zonder dat u in de knel komt. Eerlijke leningen, voordelige rentes en heldere voorwaarden. Dat is verstandig lenen bij Freo.

6. Online aanvragen

Bij Freo kunt u uw lening online aanvragen. Een van onze medewerkers neemt hierna telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te nemen en te beoordelen. Daarna krijgt u onze vrijblijvende offerte toegestuurd. Als u akkoord bent met de offerte en alle documenten zijn gecontroleerd en goedgekeurd, maken wij het geld over op uw rekening. Met uw huidige lening overstappen naar Freo? Ook dat is mogelijk via onze gratis overstapservice.

7. Optimale service

Op vergelijkingssite Independer geven klanten ons gemiddeld een 8,3 als bekroonde service. Daar zijn we best een beetje trots op.

8. Mijn Freo

Via de online omgeving Mijn Freo heeft u dagelijks inzicht in uw financiële situatie. Hier ziet u bijvoorbeeld direct hoeveel u nog moet aflossen en in hoeveel termijnen. Ook vindt u er handige formulieren om geld op te nemen of een adreswijziging door te geven. In de toekomst kunt u via Mijn Freo zelfs uw lening aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp

Ma-vrij: 9.00 - 21.00 uur
Za: 10.00 - 17.00 uur

Contact via WhatsApp

Voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon en u kan ons via WhatsApp bereiken.

Ma-vrij: 9:00 - 21:00 uur, za: 10:00 - 17:00 uur.