Let op! Geld lenen kost geld

Onze merkwaarden

Lenen doet u niet zomaar. Daarom vindt Freo het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verborgen rentes en onleesbare voorwaarden, maar een eerlijk, helder aanbod in uw voordeel. Bij het afsluiten van een lening kunt u rekenen op onze persoonlijke service. Een lening van Freo is daardoor duidelijk, zorgvuldig en voordelig.

Persoonlijk

U leent niet elke dag geld. Het is dan ook logisch dat u vragen heeft. Over welke mogelijkheden er zijn bijvoorbeeld. Of hoe lang duurt het voordat u de lening weer heeft afgelost. Freo denkt graag met u mee. Tijdens het aanvraagproces, maar ook als u aan het afbetalen bent. Persoonlijke service van A tot Z, dat is Freo.

Zorgvuldig

Als u een lening aanvraagt, checkt Freo vooraf uw financiële situatie. We zijn namelijk streng aan de poort. Dat houdt in dat we het belangrijk vinden dat u de lening ook echt kunt betalen. Dus als u een lening krijgt bij Freo weet u dat het goed zit. U heeft dan nog steeds grip op uw financiën. Want alleen voor wie lenen betaalbaar is, is het verstandig.

Voordelig

Freo vindt het belangrijk dat u niet teveel betaalt voor uw lening. Daarom geldt bij ons een standaard lage rente. Wilt u uw lening eerder aflossen dan gepland? Geen probleem. Freo ziet lenen als een tijdelijke oplossing. Dus hoe eerder u van uw lening af bent, hoe beter. Freo staat al jaren in de top 3 van laagste rentes. Bovendien geven klanten ons gemiddeld een 8,3 op Independer en op Klantenvertellen beoordelen 412klanten ons gemiddeld met een 8,9.

Helder

Freo is eerlijk over lenen. Bij ons krijgt u dus altijd de volledige informatie. Over wat u maandelijks betaalt bijvoorbeeld. En waaruit dat bedrag precies is opgebouwd. Freo staat bekend om haar heldere voorwaarden. Zonder addertjes onder het gras, geen verrassingen achteraf. Wel zo transparant. Zo weet u precies wat u leent.

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met Freo te whatsappen. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.