Let op! Geld lenen kost geld

Onze merkwaarden

Lenen doet u niet zomaar. Daarom vindt Freo het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verborgen rentes en onleesbare voorwaarden, maar een eerlijk, helder aanbod in uw voordeel. Bij het afsluiten van een lening kunt u rekenen op onze persoonlijke service. Een lening van Freo is daardoor helder, zorgvuldig en voordelig.

Persoonlijk

U leent niet elke dag geld. Het is dan ook logisch dat u vragen heeft. Over welke mogelijkheden er zijn bijvoorbeeld. Of hoe lang duurt het voordat u de lening weer heeft afgelost. Freo denkt graag met u mee. Tijdens het aanvraagproces, maar ook als u aan het afbetalen bent. Persoonlijke service van A tot Z, dat is Freo.

Zorgvuldig

Als u een lening aanvraagt, checkt Freo vooraf uw financiële situatie. We zijn namelijk streng aan de poort. Dat houdt in dat we het belangrijk vinden dat u de lening ook echt kunt betalen. Dus als u een lening krijgt bij Freo weet u dat het goed zit. U heeft dan nog steeds grip op uw financiën. Want alleen voor wie lenen betaalbaar is, is het verstandig.

Voordelig

Freo vindt het belangrijk dat u niet teveel betaalt voor uw lening. Daarom geldt bij ons een standaard lage rente. Wilt u uw lening eerder aflossen dan gepland? Geen probleem. Freo ziet lenen als een tijdelijke oplossing. Dus hoe eerder u van uw lening af bent, hoe beter. Freo staat al jaren in de top 3 van laagste rentes. Bovendien geven klanten ons gemiddeld een 8,3 op Independer.

Helder

Freo is eerlijk over lenen. Bij ons krijgt u dus altijd de volledige informatie. Over wat u maandelijks betaalt bijvoorbeeld. En waaruit dat bedrag precies is opgebouwd. Freo staat bekend om haar heldere voorwaarden. Zonder addertjes onder het gras, geen verrassingen achteraf. Wel zo transparant. Zo weet u precies wat u leent.

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met Freo te whatsappen. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.