Let op! Geld lenen kost geld

Onze merkwaarden

Lenen doet u niet zomaar. Daarom vindt Freo het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verborgen rentes en onleesbare voorwaarden, maar een eerlijk, helder aanbod in uw voordeel. Bij het afsluiten van een lening kunt u rekenen op onze persoonlijke service. Een lening van Freo is daardoor helder, zorgvuldig en voordelig.

Persoonlijk_icon_Oranje

Persoonlijk

U leent niet elke dag geld. Het is dan ook logisch dat u vragen heeft. Over welke mogelijkheden er zijn bijvoorbeeld, of hoe lang het duurt voordat u de lening heeft afgelost.

Zorgvuldig_icon_Oranje

Zorgvuldig

Als u een lening aanvraagt, checkt Freo vooraf uw financiële situatie. We zijn namelijk streng aan de poort. Dat houdt in dat we het belangrijk vinden dat u de lening ook echt kunt betalen. U zit dus goed als u een lening bij Freo krijgt.

Voordelig_icon_Oranje

Voordelig

Freo vindt het belangrijk dat u niet teveel betaalt voor uw lening. Daarom geldt bij ons een standaard lage rente. Wilt u uw lening eerder aflossen dan gepland? Geen probleem, Freo ziet lenen als een tijdelijke oplossing.

Helder_icon_Oranje

Helder

Freo is eerlijk over lenen. Bij ons krijgt u dus altijd de volledige informatie. Over wat u maandelijks betaalt bijvoorbeeld. En waaruit dat bedrag precies is opgebouwd.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit