Let op! Geld lenen kost geld

Onze merkwaarden

Lenen doet u niet zomaar. Daarom vindt Freo het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verborgen rentes en onleesbare voorwaarden, maar een eerlijk, helder aanbod in uw voordeel. Bij het afsluiten van een lening kunt u rekenen op onze persoonlijke service. Een lening van Freo is daardoor helder, zorgvuldig en voordelig.

Persoonlijk_icon_Oranje

Persoonlijk

U leent niet elke dag geld. Het is dan ook logisch dat u vragen heeft. Over welke mogelijkheden er zijn bijvoorbeeld, of hoe lang het duurt voordat u de lening heeft afgelost.

Zorgvuldig_icon_Oranje

Zorgvuldig

Als u een lening aanvraagt, checkt Freo vooraf uw financiële situatie. We zijn namelijk streng aan de poort. Dat houdt in dat we het belangrijk vinden dat u de lening ook echt kunt betalen. U zit dus goed als u een lening bij Freo krijgt.

Voordelig_icon_Oranje

Voordelig

Freo vindt het belangrijk dat u niet teveel betaalt voor uw lening. Daarom geldt bij ons een standaard lage rente. Wilt u uw lening eerder aflossen dan gepland? Geen probleem, Freo ziet lenen als een tijdelijke oplossing.

Helder_icon_Oranje

Helder

Freo is eerlijk over lenen. Bij ons krijgt u dus altijd de volledige informatie. Over wat u maandelijks betaalt bijvoorbeeld. En waaruit dat bedrag precies is opgebouwd.

Contact via WhatsApp

Klik hier om direct met Freo te whatsappen. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.