Let op! Geld lenen kost geld

Wie is Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.

Laagste rentetarieven

Freo is streng in het verstrekken van een lening. Niet iedereen kan zomaar geld lenen. Juist daarom profiteert u bij Freo van een van de laagste rentes. Daarnaast lost u bij ons boetevrij af. Dat betekent dat u op elk moment kosteloos extra kunt aflossen.

Twee soorten leningen

Freo heeft twee verschillende soorten leningen: de Persoonlijke Lening en het Doorlopend Krediet. Niet meer, niet minder. Freo onderscheidt zich door deze leningen online en op een voordelige, heldere en eenvoudige manier aan te bieden. Bij ons krijgt u een eerlijke lening tegen duidelijke voorwaarden.

Verstandig lenen

Misschien wilt u liever niet lenen. Maar als het dan toch moet, kunt u dit beter verantwoord en verstandig doen. Bij Freo merkt u dat lenen ook verantwoord kan zijn. Dit kan alleen als er van tevoren over alles is nagedacht. U moet uw lening namelijk ook echt kunnen betalen. Want alleen voor wie lenen betaalbaar is, is lenen gezond.

Betrouwbare partner

Lenen doet u niet iedere dag. Maar op sommige momenten kan een lening uitkomst bieden. Bijvoorbeeld tijdens de verbouwing van uw huis of de aanschaf van een nieuwe auto. In zo’n geval is Freo met voordelige rentetarieven en duidelijke voorwaarden uw betrouwbare partner, ook volgens vergelijkingsite Independer. Freo is een onderdeel van de Rabobank Groep.

Financieel in balans

Freo vindt het belangrijk dat u financieel niet in de knel komt. Als er iets verandert in uw situatie waardoor u in de problemen komt, of juist sneller kan aflossen, dan is Freo er voor u. Freo ziet lenen als een tijdelijke oplossing. Hoe eerder uw lening is afgelost, hoe beter. Wij denken hierin graag met u mee.

Weet wat je leent

Als u geld gaat lenen, heeft u geen zin in verrassingen. Dat de rente ineens hoger is dan gedacht bijvoorbeeld. Of dat er allerlei kosten bijkomen waar u niet op gerekend had. Bij Freo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Geen addertjes onder het gras of verborgen kosten. Gewoon een eerlijke lening die bij u past. Altijd met heldere voorwaarden en een vaste lage rente. Zodat u precies weet wat u leent. En achteraf niet door uw lening verrast wordt.


Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit