Let op! Geld lenen kost geld

Verandert uw persoonlijke situatie? Kijk dan ook naar uw lening!

Soms loopt het allemaal even nét wat anders dan verwacht. En kan een verandering in uw persoonlijke situatie gevolgen hebben voor uw leven. Zoals bijvoorbeeld met een nieuwe woning of nieuwe baan. Dit zijn vaak spannende en leuke gebeurtenissen. Maar ook een minder fijne verandering zoals een echtscheiding kan grote gevolgen hebben. En niet alleen voor uw leven, óók voor uw lening.

Wanneer er iets verandert in uw leven, moet u met veel dingen rekening houden. Ook zaken waar u op dat moment misschien niet direct aan denkt, zoals uw lening. Want past deze nog bij uw nieuwe situatie? Kunt u juist meer gaan aflossen of heeft u nu moeite de maandlasten te betalen? En hoe kunt u dit voorkomen? Freo is er ook voor u op zulke momenten.

Trek zo snel mogelijk aan de bel

Of er nu al iets gewijzigd is in uw leven of binnenkort gaat wijzigen, hoe eerder u contact met ons opneemt hoe beter. Dan hebben wij meer mogelijkheden om u te helpen. En kijken we samen wat de gevolgen zijn voor uw financiële situatie. Vragen zoals ‘Past uw lening nog wel bij u?’, ‘Is uw maandbedrag niet te hoog?’ en ‘Past uw leenbedrag bij uw nieuwe situatie?’ zijn belangrijk om zo snel mogelijk te beantwoorden. Maar ook wanneer u geen gevolgen verwacht, is het goed om contact met ons op te nemen bij veranderingen.

Wij denken graag met u mee

Veranderingen zijn heel normaal en komen bij iedereen wel eens voor. Freo staat ook voor u klaar op deze momenten voor u klaar. Samen bespreken we uw situatie en kijken naar een passende oplossing. U staat er dus niet alleen voor. Zo kan het zijn dat in het geval van een scheiding u ervoor kiest dat de volledig lening overgaat naar één persoon. Of dat beide personen een lening meenemen. Dit soort wijzigingen zo spoedig mogelijk bespreken is belangrijk voor het vervolg van uw lening. Ook in het geval van werkloosheid kan een kleine wijziging in uw lening al wat meer rust en ruimte geven. Bij Freo vinden we het belangrijk dat u verstandig en dus met een gerust gevoel leent. En uw lening ook écht kunt betalen zodat u vertrouwen heeft in uw financiële toekomst. Wij denken dan ook graag met u mee. Een telefoontje of e-mail is genoeg. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit