Let op! Geld lenen kost geld

Weblog

Handige tips over geld en geld besparen, de laatste nieuwtjes op het gebied van lenen en achtergrondinfo van onze experts.

 • Man en vrouw op terras kijken naar iPad

  Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP), wat is het?

  Door Piet Sleegers op 07 juni 2016

  Wanneer u leent, betaalt u rente. Bij Freo is rente uw enige kostenpost. Dit is niet bij alle kredietverstrekkers zo. U kunt ook te maken krijgen met andere kosten, zoals oversluit-, afsluit- en aflossingskosten. Deze kosten zijn niet altijd even zichtbaar. Een lening met een lager rentepercentage kan daarom duurder uitvallen dan u zou verwachten.

 • Man en vrouw wandelend door de stad

  Waarom lenen bij Freo? Omdat u het zegt!

  Door Rick Bos op 07 juni 2016

  Freo is goed bezig! Dat is niet alleen mijn persoonlijke mening, maar ook die van onze klanten. Begin dit jaar hebben we een groot klantonderzoek gehouden, waar maar liefst 600 klanten aan deelnamen. We stelden vragen over onze producten en dienstverlening. Zoals: wat zou u doen als u de baas was van Freo?

 • Man en vrouw in overleg aan tafel

  Dit moet u weten over geld lenen en wurgkredieten

  Door Piet Sleegers op 03 juni 2016

  Onlangs verschenen in de media berichten over mensen die vastzitten aan een wurgkrediet. Deze mensen betalen jarenlang tienduizenden euro’s voor hun doorlopend krediet, maar lossen nauwelijks af omdat de variabele rente alleen maar stijgt. Piet Sleegers van Freo vertelt hoe u deze wurgkredieten voorkomt.

 • Man en vrouw bezig met een verbouwing

  Rente Persoonlijke Lening verlaagd

  Door Piet Sleegers op 01 juni 2016

  Op 1 juni heeft Freo opnieuw de rentes van de Persoonlijke Lening verlaagd. Hiermee staat Freo nog steeds in de top drie van laagste rentes. En daar zijn we trots op. Bij Freo betaalt u altijd een vast tarief voor uw Persoonlijke Lening. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp

Ma-vrij: 9:00 - 21:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur

Contact via WhatsApp

Voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van je telefoon en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.
Ma-vrij: 9:00-21:00, za: 10:00-17:00.