Let op! Geld lenen kost geld

Weblog

Handige tips over geld en geld besparen, de laatste nieuwtjes op het gebied van lenen en achtergrondinfo van onze experts.

 • Bouwvakker met kruiwagen

  De meest gestelde vragen over: boetevrij aflossen

  Door Piet Sleegers op 22 augustus 2016

  Het is een van de belangrijke voordelen van lenen bij Freo: bij ons kunt u altijd geheel of gedeeltelijk versneld aflossen. Hier zijn bij Freo geen kosten of boetes aan verbonden. Omdat sommige kredietverstrekkers wél geld vragen als u uw lening eerder wilt aflossen dan de afgesproken looptijd, komen hier veel vragen over binnen.

 • Blog behangwinkel

  Verbouwing als investering

  Door Eef van Opdorp op 05 augustus 2016

  Niets zo leuk als slopen, rammen en boren. Als alle verbouwingsstof is opgetrokken is je huis vaak meer waard. En als je op de duurzame toer gaat, dan voel je dat door een lagere energierekening vaak meteen in je portemonnee. Alleen: waar haal je het geld vandaan voor ‘De Grote Verbouwing’?

 • Man en vrouw bezig met een verbouwing

  Persoonlijke Lening aantrekkelijker dan tweede hypotheek?

  Door Rick Bos op 28 juli 2016

  Als uw huis onder water staat, is het afsluiten van een tweede hypotheek meestal niet mogelijk. Tóch zijn er mogelijkheden om uw woonwensen in vervulling te laten gaan. Bijvoorbeeld door naast uw bestaande hypotheek een Persoonlijke Lening af te sluiten. Dit is in sommige gevallen nog voordeliger ook.

 • Man en vrouw op terras kijken naar iPad

  Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP), wat is het?

  Door Piet Sleegers op 24 juli 2016

  Wanneer u leent, betaalt u rente. Bij Freo is rente uw enige kostenpost. Dit is niet bij alle kredietverstrekkers zo. U kunt ook te maken krijgen met andere kosten, zoals oversluit-, afsluit- en aflossingskosten. Deze kosten zijn niet altijd even zichtbaar. Een lening met een lager rentepercentage kan daarom duurder uitvallen dan u zou verwachten.

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp

Ma-vrij: 9:00 - 21:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur

Contact via WhatsApp

Voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon en u kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.

Ma-vrij: 9:00 - 21:00 uur, za: 10:00 - 17:00 uur.