Let op! Geld lenen kost geld

Freo in Uitstel Van Executie

Door Rick Bos op 25 augustus 2015

740_tuinslang

Freo is op televisie te zien in het RTL4-programma Uitstel Van Executie. We werkten mee aan de aflevering van 25 augustus 2015 om 20.30 uur. De Uitstel Van Executie-aflevering vertelt het verhaal van Elly, die eind vorig jaar in de schulden belandde nadat haar man een eind aan zijn leven maakte.

In het realityprogramma Uitstel Van Executie helpt een team van specialisten mensen die zojuist te horen hebben gekregen dat hun huis wegens wanbetaling op een veiling verkocht wordt. Met de hulp van een makelaar, een bouwkundige en een professionele budgetcoach zet het team alles op alles om deze mensen, die zich in de meest schrijnende financiële situaties bevinden, weer wat lichtpuntjes te bieden.

Uitstel van executie voor Elly

Freo werkte mee aan de aflevering van Uitstel Van Executie waarin Elly centraal staat. Elly’s man maakt in oktober 2014 een eind aan zijn leven. Vervolgens komt ze erachter dat hij heel veel grote schulden heeft. Er wordt beslag gelegd op het loon van haar man en op dat van haarzelf. Omdat de twee in gemeenschap van goederen getrouwd zijn komen bovendien alle schulden en leningen op haar naam te staan. Een schrijnende situatie. Freo maakte eenmalig een uitzondering op zijn voorwaarden om zo het programma Uitstel Van Executie en vooral Elly te kunnen helpen. In plaats van verschillende leningen en schulden heeft Elly nu één Persoonlijke Lening bij Freo en kan zij weer vooruit kijken naar de toekomst.

Zelf leningen af- of oversluiten

Wilt u een lening afsluiten of heeft u meerdere leningen lopen? Dan bent u bij Freo aan het juiste adres. U kunt uw lopende leningen oversluiten naar Freo. Zo kiest u niet alleen voor overzicht omdat u alle leningen bij één partij onderbrengt, maar ook voor betrouwbaarheid en een lagere rente. Om geld te kunnen lenen bij Freo moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Voor we een lening verstrekken controleren we daarom altijd uw financiële gegevens, zoals uw woonlasten. Dit helpt ons te bepalen of u in aanmerking komt voor een lening. Ook toetst Freo bij Bureau Krediet Registratie (BKR) of u andere leningen heeft lopen.

Op de pagina ‘Zo werkt lenen bij Freo’ leest u welke stappen u doorloopt bij het afsluiten van een lening bij Freo. Meer weten over lenen in het algemeen? Bekijk dan de leen-pagina op onze website Gewoon over Geld. Natuurlijk kunt u bij vragen ook contact met ons opnemen.


Overige weblogs van Rick

Naar weblog overzicht

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit