Let op! Geld lenen kost geld

Freo introduceert Freo Leen League

PSV-shirtsponsor Freo komt met een bijzondere actie: dit seizoen krijgen alle PSV-fans de kans om een stukje van hun favoriete club te lenen. Items zoals de spelersbus, Dick Advocaat, het Philips Stadion, de Europa Cup I, zelfs de tandenborstel van Dries Mertens, het is allemaal te leen. Speciaal daarom dragen de PSV-spelers op zaterdag 20 oktober tegen Willem II eenmalig shirts met daarop ‘Te leen’ in plaats van de sponsornaam. Het begin van de wedstrijd is meteen het startsein van deze actie.

Hoe werkt de Freo Leen League?

PSV-fans krijgen via www.gekvanpsv.nl toegang tot een virtueel PSV stadion: de middenstip, de kleedkamer, het magazijn en de business lounge, ruimtes die normaal voor fans gesloten zijn. Daar kunnen fans hun stukje PSV claimen door te klikken op het item naar keuze en te vertellen waarom ze het graag willen lenen. Een speciale jury buigt zich per item over de ingezonden motivaties. De meest originele motivatie wint en mag het PSV item lenen voor een bepaalde periode. De Freo Leen League is te vinden op www.gekvanpsv.nl en is op 20 oktober vanaf 19.45 uur in de lucht. Fans maken vanaf dat moment kans om een stukje PSV te lenen, tot het einde van dit voetbalseizoen.

Gratis lenen

Het lenen van een stukje PSV is helemaal gratis. Fans moeten het alleen wel in goede staat terugbrengen. Met de Freo Leen League wil shirtsponsor Freo op positieve wijze laten zien dat lenen eigenlijk heel gewoon is. Zolang over de voorwaarden maar helder en transparant wordt gecommuniceerd.

Voor de fans

Freo richt zich met alle sponsoractiviteiten op de PSV supporters. Vorig seizoen onderscheidde Freo zich met Freo FC, waarbij PSV fans konden laten zien hoe ‘gek van PSV’ ze zijn. Dat werd bijzonder gewaardeerd en zorgde bij de supporters voor veel naamsbekendheid van het toen nog onbekende Freo.


Bron: Eufin Financieel Nieuws,vrijdag 19 oktober 2012

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit