Let op! Geld lenen kost geld

Freo scheldt schuld kwijt bij overlijden

Kredietverstrekker Freo introduceert per direct een nieuwe service genaamd de ‘NabestaandenBescherming’. Wanneer een klant komt te overlijden, wordt de restantschuld kwijtgescholden en blijven nabestaanden niet met de rekening zitten.

Freo scheldt schuld kwijt bij overlijden

Deze service is optioneel af te sluiten bij de Freo-lening. De klant kiest zelf of hij zijn restantschuld bij overlijden wil laten kwijtschelden. Freo hanteert voor de service een renteopslag van 0,5% per contractant per jaar. Bij overlijden van één van de contractanten binnen de looptijd van de lening wordt de volledige restschuld tot €50.000 kwijtgescholden. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in leeftijd of geslacht.

Milko Wijckmans, directeur De Lage Landen Consumer Finance: “We hebben NabestaandenBescherming geïntroduceerd omdat wij merkten dat er behoefte aan is en klanten er veelvuldig om vroegen. Het is financieel een grote klap als één van de kostwinners in een gezin wegvalt. Mensen moeten te allen tijde verantwoord kunnen lenen, ook als ze onverhoopt te maken krijgen met tegenslagen. Nabestaanden moeten naast het verdriet niet ook nog geconfronteerd worden met een restantschuld.”

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit