Let op! Geld lenen kost geld

Freo uitgeroepen tot beste kredietverstrekker

Freo is, net als in 2009, uitgeroepen tot beste kredietverstrekker 2010. Dat blijkt uit onderzoek onder 12.000 respondenten van Independer. De bezoekers van de financiële vergelijkingssite beoordeelden de dienstverlening van het leenmerk van De Lage Landen met een rapportcijfer van 8,1.

De top 3 van best scorende kredietverstrekkers bestaat naast Freo uit MoneYou (7,9) en Rabobank (7,2), de moedermaatschappij van De Lage Landen. Op de vierde plaats staat ING. De leenbedrijven werden beoordeeld op klaarstaan voor de klant, de kwaliteit van de informatievoorziening en het nakomen van rente- en voorwaardenafspraken. Milko Wijckmans, directeur Consumer Finance van De Lage Landen: “We zijn ontzettend blij met de resultaten van het onderzoek door Independer als onafhankelijke partij. Het laat zien dat eenvoud, eerlijkheid en aandacht voor onze klanten aanslaan.

Consument is agressieve prijsvechters zat

Volgens Wijckmans illustreren de resultaten een bredere vlucht naar kwaliteit in de markt. Die wordt zichtbaar nu de agressieve prijsvechters zijn omgevallen of zich hebben teruggetrokken. Wijckmans: “Daar heeft de consument het flink mee gehad. Ze nemen hun toevlucht tot meer betrouwbare spelers. Je kunt nu echt niet meer aankomen met enorme tussentijdse renteverhogingen zonder aanleiding of onnodige verzekeringen. Dat soort bait and switch tactieken doorziet men.”

Over Freo

Freo is een handelsnaam van de Rabobank Groep. In 2009 en 2010 werd Freo door Independer.nl uitgeroepen tot de best gewaardeerde kredietverstrekker van Nederland.


Persbericht, 19 april 2010

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit