Let op! Geld lenen kost geld

Freo verwelkomt nieuwe klanten

Freo verzorgt sinds deze week de volledige dienstverlening van de kredietportefeuilles van FBTO en Centraal Beheer Achmea. Zowel het aantal klanten als de portefeuille van Freo is met deze uitbreiding flink toegenomen.

De Lage Landen, waar Freo onderdeel van is, kondigde eind vorig jaar de overname van de consumentenkredietportefeuille van Achmea Bank aan. Dat betekent dat het bedrijf onder meer leningen van Centraal Beheer Achmea en FBTO overneemt. Door deze overname krijgt ook Freo een extra impuls. De overgenomen consumentenkredietportefeuille door De Lage Landen heeft een totale omvang van circa 200 miljoen euro.

Lagere rente

De klanten die bij Freo zijn ondergebracht, zijn deze week ingelicht over de wijziging in hun situatie. Voor de nieuwe klanten is volgens Milko Wijckmans, directeur De Lage Landen Consumer Finance, sprake van een verbetering in rente en voorwaarden. Wijckmans: ’Alle oud-klanten van Centraal Beheer Achmea en FBTO krijgen bij Freo een gunstigere rente. Daarnaast krijgen ze ook betere voorwaarden bij Freo.’

Best gewaardeerde kredietverstrekker

Freo is al twee jaar op rij de best gewaardeerde kredietverstrekker in het onderzoek van Independer. Wijckmans: ‘Met een zorgvuldige aanpak, openheid en eenvoud onderscheiden we ons op de markt voor consumptief krediet. We merken dat die strategie vruchten afwerpt.’

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit