Let op! Geld lenen kost geld

Gelukkige nieuwe lening!

Het begin van het nieuwe jaar is hét moment om eens flink met de bezem door uw administratie te gaan. Misschien bent u al overgestapt van energieleverancier of zorgverzekeraar. En heeft u overbodige lidmaatschappen de deur uit gedaan. Maak uw eindejaarsschoonmaak compleet door ook uw lening(en) onder de loep te nemen. Waarschijnlijk kunt u ook daar nog op besparen.

740_trampoline_blauw

Met het nieuwe jaar in zicht vergelijken veel mensen de prijzen van onder andere energieleveranciers, telecomaanbieders of zorgverzekeraars. Door over te stappen besparen ze soms wel honderden euro’s per jaar. Wist u dat u op deze manier ook leningen kunt vergelijken? Vul uw openstaande leenbedrag in en de vergelijker doet de rest. Zo ziet u in één oogopslag of uw lening goedkoper kan.

Bereken uw voordeel  

Freo staat al jaren in de top 3 van laagste rentes. Daarom is de kans groot dat ook u voordeliger uit bent bij Freo. Voorwaarde is wél dat uw leenbedrag in totaal meer dan 5000 euro is. Dit mogen ook verschillende leningen zijn verspreid over meer partijen.

En bent u inderdaad goedkoper uit? Dan wensen we u niet alleen een gelukkig 2019, maar ook een Gelukkige Nieuwe Lening!

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit