Let op! Geld lenen kost geld

WC-borstel uit kleedkamer PSV te leen

EINDHOVEN - Het roti-recept van de moeder van PSV'er Georginio Wijnaldum, het complete PSV-stadion en gebruikte, ongewassen sokken van Jetro Willems. Maar ook de wc-borstel uit de kleedruimte, de masseur van PSV en een tatoeage gezet door PSV'er Wilfred Bouma.

Het is maar een kleine greep uit de maar liefst honderd parafernalia van PSV die dit seizoen te leen zijn via de zogenoemde Freo Leen League.

In aanloop naar het 100-jarig bestaan van de Eindhovense voetbalclub worden de komende maanden evenveel items uitgeleend aan fans. Iedereen kan meedoen. Er is één voorwaarde: een Facebook-account is nodig om in te schrijven voor een item.

Het initiatief voor de Leen League is genomen door shirtsponsor Freo. Marktonderzoek heeft uitgewezen dat de online kredietverstrekker een aardige naamsbekendheid heeft, maar dat mensen nog niet precies weten wat het bedrijf precies doet.

Diegene met de origineelste motivatie komt in aanmerking om een item of persoon te lenen. Iemand die bijvoorbeeld trainer Advocaat wil lenen om het gras te maaien, kan het schudden. Een training voor de F-jes van een dorpsvoetbalclub maakt veel meer kans. Aan het einde van de maand beslist een jury wie in aanmerking komt.

Elke maand worden vijftien artikelen en personen uitgeleend. Vanaf zaterdagavond kunnen mensen op de eerste parafernalia inschrijven.


Bron: Hub Dohmen, Eindhovens Dagblad, vrijdag 19 oktober 2012

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit