Let op! Geld lenen kost geld

Weet wat je leent

Met ‘Weet wat je leent’ zeggen we: bij Freo komt u niet voor verrassingen te staan. Bij ons leent u altijd tegen heldere voorwaarden en een van voordeligste rentes in de markt.

Als u geld gaat lenen, heeft u geen zin in verrassingen. Dat de rente ineens hoger uitvalt dan u dacht bijvoorbeeld. Of dat er allerlei kosten bijkomen waar u niet op had gerekend. Bij Freo zijn er geen addertjes onder het gras. En ook geen verborgen kosten. U krijgt altijd een lage, duidelijke rente, en voorwaarden die helder zijn. Zodat u precies weet wat u leent. En u achteraf niet verrast wordt door uw lening.

Geen verrassingen

"Door te weten wat u leent en tegen welke voorwaarden, krijgt u ook niet met onnodige of onverwachte kosten te maken. Dat bedoelen wij met ‘geen verrassingen achteraf’."

- Rick Bos, Strategisch Marketing Manager
340_rick

Duidelijk over lenen

Uit onderzoek blijkt dat 54% van de Nederlanders met lening niet weet wat ze voor hun lening betalen. Dat zien we bij Freo graag anders. Daarom vertellen wij u precies wat de rente van uw lening is. Hoe lang u er over gaat doen om uw lening af te betalen. En welke voorwaarden aan uw lening verbonden zijn. En dat móet ook. Want alleen als u weet wat u leent, kunt u grip houden op uw financiële situatie.

Nieuwe pay-off

Freo denkt met u mee als het om lenen gaat. Ook als het beter is om nu even géén lening af te sluiten, krijgt u dat van ons te horen. Met onze nieuwe pay-off ‘Weet wat je leent’ maken we dit nog eens extra duidelijk. Helderheid vooraf en geen verrassingen achteraf. Dat is lenen bij Freo.

Geen verrassingen bij Freo

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit