Let op! Geld lenen kost geld

Weet wat je leent

Met ‘Weet wat je leent’ zeggen we: bij Freo komt u niet voor verrassingen te staan. Bij ons leent u altijd tegen heldere voorwaarden en een van voordeligste rentes in de markt.

Als u geld gaat lenen, heeft u geen zin in verrassingen. Dat de rente ineens hoger uitvalt dan u dacht bijvoorbeeld. Of dat er allerlei kosten bijkomen waar u niet op had gerekend. Bij Freo zijn er geen addertjes onder het gras. En ook geen verborgen kosten. U krijgt altijd een lage, duidelijke rente, en voorwaarden die helder zijn. Zodat u precies weet wat u leent. En u achteraf niet verrast wordt door uw lening.

Geen verrassingen

"Door te weten wat u leent en tegen welke voorwaarden, krijgt u ook niet met onnodige of onverwachte kosten te maken. Dat bedoelen wij met ‘geen verrassingen achteraf’."

- Rick Bos, Strategisch Marketing Manager
340_rick

Duidelijk over lenen

Uit onderzoek blijkt dat 54% van de Nederlanders met lening niet weet wat ze voor hun lening betalen. Dat zien we bij Freo graag anders. Daarom vertellen wij u precies wat de rente van uw lening is. Hoe lang u er over gaat doen om uw lening af te betalen. En welke voorwaarden aan uw lening verbonden zijn. En dat móet ook. Want alleen als u weet wat u leent, kunt u grip houden op uw financiële situatie.

Nieuwe pay-off

Freo denkt met u mee als het om lenen gaat. Ook als het beter is om nu even géén lening af te sluiten, krijgt u dat van ons te horen. Met onze nieuwe pay-off ‘Weet wat je leent’ maken we dit nog eens extra duidelijk. Helderheid vooraf en geen verrassingen achteraf. Dat is lenen bij Freo.

Geen verrassingen bij Freo

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp

Vandaag van 8:00 - 21:00 uur weer bereikbaar

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit