Let op! Geld lenen kost geld

Freo al vijf jaar op rij de voordeligste

Door Piet Sleegers op 22 mei 2015

740_auto_stelletje

Als u leent, dan wilt u zeker weten dat u niet te veel betaalt. Natuurlijk kunnen we u uitgebreid gaan vertellen dat u dan bij Freo aan het juiste adres bent, maar liever nog laten we de cijfers voor zich spreken. En we hebben goed nieuws! Uit onderzoek van MoneyView blijkt dat Freo alweer voor de vijfde keer op rij tot de voordeligste kredietverstrekkers behoort.

MoneyView heeft dit jaar 24 Doorlopende Kredieten en 23 Persoonlijke Leningen onderzocht. Ze hebben hierbij onder andere gekeken naar ‘Prijs’ (welk aanbieder heeft het meest gunstige rentetarief?). In de categorie Prijs komt Freo zowel bij Doorlopend Krediet als de Persoonlijke Lening als beste uit de bus: beide producten krijgen de felbegeerde vijf sterren van MoneyView. Freo is hiermee een van de voordeligste kredietverstrekkers van Nederland voor zowel het Doorlopend Krediet als de Persoonlijke Lening.

Rentetarieven

Veel kredietverstrekkers (waaronder banken), maken gebruik van Risk Based Pricing, vrij vertaald: rente naar risico. Bij deze partijen verschilt, voor hetzelfde leenbedrag, het rentetarief per klant op basis van hun risicoprofiel. Dat maakt het vergelijken van tarieven lastig. Voor het onderzoek* heeft MoneyView het gemiddelde genomen van het hoogste en het laagste tarief. Als de kredietverstrekker gebruik maakt van Risk Based Pricing, weet u vooraf niet welke rente u gaat betalen voor de lening. Dat krijgt u pas te zien als u de offerte heeft. Freo maakt géén gebruik van Risk Based Pricing. Bij Freo geldt voor iedereen die datzelfde bedrag wil lenen, hetzelfde voordelige tarief. Dus nog voordat u een offerte aanvraagt bij Freo weet u precies welk rentepercentage u gaat betalen.

Verstandig lenen

Bij Freo willen we dat u met een goed gevoel kunt lenen. Als u een lening afsluit bij Freo bepalen we samen hoe u deze het best terug kunt betalen. Hoe sneller u uw lening aflost, hoe minder rente u betaalt. Benieuwd naar de actuele rentetarieven? Bekijk hier onze rentetabellen.

*MoneyView heeft gekeken naar de gemiddelde rentestand op peildatum 1 maart 2015. Om een momentopname te voorkomen, is onderzocht of de leningen zich de afgelopen tweeënhalf jaar –of sinds de introductie- in de top van de markt hebben bevonden


Overige weblogs van Piet

Naar weblog overzicht

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 Bel mij WhatsApp

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit