Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Freo verlaagt rente nogmaals

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo

De rente van Freo staat al jaren in de rente top drie. Om deze sterke positie te behouden verlagen wij nogmaals onze rente. Voor een lening van 50.000 tot 75.000 betaalt u voortaan nog maar 3.4% rente! Want wij willen dat u niet teveel voor u lening betaalt.

De rente voor onze hoogste kredietklasse, namelijk 50.000 tot 75.000 euro, is verlaagd. De rente van onze lagere kredietklassen blijven even scherp. Hieronder ziet u de rentetarieven van onze Persoonlijke Lening.

Tariefklasse vanaf   Rente
5.000 euro <10.000 euro 6,5%
10.000 euro <15.000 euro 5,0%
15.000 euro <25.000 euro 4,2%
25.000 euro <50.000 euro 3,6%
50.000 euro <75.000 euro 3,4%

 

Waarom verlaagt Freo haar rente? 

Freo staat voor verstandig lenen: wij willen dat u niet te veel voor uw lening betaalt. Daarom kijken we regelmatig of er ruimte is om onze rente te verlagen. Want geld lenen kost nou eenmaal geld. 

Lenen zonder verrassingen

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom weet u vóór u een offerte aanvraagt al welke rente bij uw leenbedrag hoort. Logisch, vinden wij. Alleen geldt dat niet voor alle aanbieders. De rente die u betaalt is bij veel andere aanbieders afhankelijk van onder andere uw leeftijd, woonsituatie of werksituatie. Hoe meer risico de aanbieder loopt, hoe hoger de rente die u betaalt. Risk Based Pricing heet dat. Bij ons zijn we hier duidelijk over: lenen bij Freo is lenen zonder verrassingen. 

Stap voordelig over naar Freo

Wist u dat u dure leningen zoals roodstand op uw betaalrekening, koop op afbetaling of een creditcardschuld voordelig kunt oversluiten? Bereken met onze handige oversluittool eenvoudig hoeveel u bespaart als u uw huidige leningen oversluit naar Freo. Of ontdek waarom u met oversluiten kunt besparen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Piet Sleegers - Product Specialist Financieren Freo

Door Piet Sleegers

31 maart 2021 | geplaatst in Freo nieuws

Meer over Freo nieuws

Klanttevredenheidscore Freo onverminderd hoog
05 augustus 2021

Klanttevredenheidscore Freo onverminderd hoog

Alweer voor de 6e keer vroegen wij aan onze klanten “Hoe waarschijnlijk is het dat u Freo zou aanbevelen bij een vriend, familielid of collega?”. Bijna 2.700 van onze klanten beantwoordden deze vraag. En op de score mogen we opnieuw trots zijn!

Lenen bij Freo is volledig en helder: wij vergelijken geen appels met peren
04 augustus 2021

Freo handbaldames naar kwartfinales

Het vrouwenhandbalteam boekt succes na succes in Tokio. Recent wonnen ze hun laatste poulewedstrijd van Montenegro met 30-29. De ploeg van de Franse coach Mayonnadeis daardoor op de tweede plaats geëindigd in de poule, net achter Noorwegen. Op naar de kwartfinales!

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
01 juli 2021

Handbaldames maken zich samen met Freo op voor het Drielandentoernooi

Aankomend weekend maakt het Nederlands handbaldamesteam zich op voor hun laatste toernooi in aanloop naar de Spelen. Tijdens het Drielandentoernooi van 2 t/m 4 juli in de Maaspoort (Den Bosch) treffen Nederland, Rusland en Zweden elkaar. Als sponsor is Freo van de partij met een leuke actie: probeer zo vaak mogelijk te scoren tegen de handbaldames en maak kans op een gesigneerde handbal!

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit