Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Freo verlaagt rente nogmaals

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo

De rente van Freo staat al jaren in de rente top drie. Om deze sterke positie te behouden verlagen wij nogmaals onze rente. Voor een lening van 50.000 tot 75.000 betaalt u voortaan nog maar 3.4% rente! Want wij willen dat u niet teveel voor u lening betaalt.

De rente voor onze hoogste kredietklasse, namelijk 50.000 tot 75.000 euro, is verlaagd. De rente van onze lagere kredietklassen blijven even scherp. Hieronder ziet u de rentetarieven van onze Persoonlijke Lening.

Tariefklasse vanaf   Rente
5.000 euro <10.000 euro 6,5%
10.000 euro <15.000 euro 5,0%
15.000 euro <25.000 euro 4,2%
25.000 euro <50.000 euro 3,6%
50.000 euro <75.000 euro 3,4%

 

Waarom verlaagt Freo haar rente? 

Freo staat voor verstandig lenen: wij willen dat u niet te veel voor uw lening betaalt. Daarom kijken we regelmatig of er ruimte is om onze rente te verlagen. Want geld lenen kost nou eenmaal geld. 

Lenen zonder verrassingen

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom weet u vóór u een offerte aanvraagt al welke rente bij uw leenbedrag hoort. Logisch, vinden wij. Alleen geldt dat niet voor alle aanbieders. De rente die u betaalt is bij veel andere aanbieders afhankelijk van onder andere uw leeftijd, woonsituatie of werksituatie. Hoe meer risico de aanbieder loopt, hoe hoger de rente die u betaalt. Risk Based Pricing heet dat. Bij ons zijn we hier duidelijk over: lenen bij Freo is lenen zonder verrassingen. 

Stap voordelig over naar Freo

Wist u dat u dure leningen zoals roodstand op uw betaalrekening, koop op afbetaling of een creditcardschuld voordelig kunt oversluiten? Bereken met onze handige oversluittool eenvoudig hoeveel u bespaart als u uw huidige leningen oversluit naar Freo. Of ontdek waarom u met oversluiten kunt besparen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Piet Sleegers - Product Specialist Financieren Freo

Door Piet Sleegers

31 maart 2021 | geplaatst in Freo nieuws

Meer over Freo nieuws

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
14 april 2021

TeamNL Handbaldames van start op oefentoernooi Olympische Spelen

Op 14 april begint voor de Nederlandse handbaldames het drielandentoernooi in Kroatië. In totaal speelt het team twee wedstrijden tegen het thuisland en Brazilië. Voor vertrek was het nog even spannend voor onze ‘Freo’ handbaldames: maar liefst zeven speelsters moesten in quarantaine na clubwedstrijden in Duitsland.

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
01 april 2021

Handbaldames op weg naar Tokio 2021

Als trotse sponsor van de TeamNL Handbaldames volgen wij de avonturen van het team op de voet. In maart speelden én wonnen de dames hun eerste twee oefenwedstrijden tegen Slovenië. Wat maakt deze Sportploeg van het Jaar 2019 zo sterk? En hoe bereiden ze zich voor op de Olympische Spelen in Tokio? We spraken met keepster Tess Wester.

Gemakkelijk digitaal aanleveren bij Freo
01 april 2021

Nieuwe leennormen per 1 april

Per 1 april zijn de leennormen voor consumptieve leningen aangescherpt. Voorheen keken kredietverstrekkers – waaronder Freo - bij de aanvraag van een lening met name naar inkomen en woonlasten. Nu nemen we hierin bijvoorbeeld ook de kosten voor de auto en kinderopvang mee. Zo ontstaat er een completer beeld van iemands financiële situatie én kunnen we nog beter inschatten of de lening verantwoord is.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit