Let op! Geld lenen kost geld

Freo verlaagt rente per 1 april 2015

Door Piet Sleegers op 09 april 2015

740_auto_dk_pl

Freo vindt het belangrijk dat u nooit te veel betaalt voor uw lening. Daarom verlagen we onze rentes wanneer dat kan. Begin april hebben we de rente van onze Doorlopende Kredieten en Persoonlijke Leningen nog verder aangescherpt. Onze rente blíjft hiermee een van de laagste van Nederland!

Freo staat al jaren in de top 3 van laagste rentes. U kunt er dus op vertrouwen dat wij een van de voordeligste aanbieders in de markt zijn. Daarnaast verlagen wij onze rentes als dat mogelijk is. Zoals nu. Onze meest recente renteverlaging geldt voor alle nieuwe leningen. Maar ook de rente van de bestaande Doorlopende Kredieten wordt verlaagd. Benieuwd naar de nieuwste rentepercentages? Kijk hier voor onze rentetarieven.

Geen rente naar risico

Veel kredietverstrekkers maken gebruik van ‘Risk Based Pricing’ (vrij vertaald: rente naar risico). Dit houdt in dat ze uw rente bepalen op basis van risicoprofiel. Hoe hoger het risico voor de kredietpartij, hoe meer rente u betaalt. Daarnaast weet u van tevoren vaak niet precies hoeveel u gaat betalen voor uw lening, omdat sommige partijen op de website werken met een ‘min-max-tarief’. Pas in de offerte wordt duidelijk welk rentetarief voor u geldt. Freo werkt zo niet. Wij hanteren voor iedereen die hetzelfde bedrag leent, hetzelfde tarief. We zijn hier open over. Zo weet u van tevoren altijd hoeveel u gaat betalen.

Transparant

Hoe gunstig onze rente ook staat, geld lenen kost altijd geld. Informeer u dus goed voordat u een lening afsluit. Bij Freo krijgt u altijd de volledige informatie over wat u maandelijks betaalt. Freo staat bekend om haar duidelijke voorwaarden. Zonder addertjes onder het gras, geen verrassingen achteraf. Wel zo transparant.


Overige weblogs van Piet

Naar weblog overzicht

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 Bel mij WhatsApp

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit