Let op! Geld lenen kost geld

Leasen, lenen of sparen?

Man en vrouw in autoshowroom

Er zijn er verschillende manieren om een nieuwe auto te financieren. Bijvoorbeeld door een autolening af te sluiten. Zo kunt u ook wanneer u even iets minder te besteden heeft, toch een nieuwe auto kopen. Maar wat is nu de voordeligste optie? Freo zet de mogelijkheden op een rij.

Leasen

Een auto privé leasen komt steeds vaker voor. Zeker wanneer u geen geld heeft om een auto te kopen, kan dit een goede oplossing zijn. Er zijn verschillende vormen van lease. De voorwaarden verschillen per leasevorm. Bij Lease bent u niet altijd eigenaar van de auto. Ook moet u van te voren goed kijken wat de voorwaarden zijn om de lease tussentijds te beëindigen. Het kan zijn dat u dan een boete moet betalen.

Lenen

Wanneer u geen geld heeft voor een nieuwe auto, maar toch een auto wilt kopen, kan een autolening uitkomst bieden. U sluit bij een autolening een lening af waarmee u de auto in één keer betaalt. Hierdoor is de auto direct uw eigendom. Vervolgens lost u maandelijks een vast bedrag af. Tussentijds aflossen is bij Freo altijd mogelijk. Hiervoor betaalt u niets extra. Kiest u voor een Persoonlijke Lening? Dan weet u precies wanneer u uw auto volledig heeft terugbetaald. Ontdek hier het verschil tussen de leningen van Freo.

Sparen

Wanneer u niet direct een nieuwe auto nodig heeft, kunt u natuurlijk ook sparen. Door maandelijks wat geld opzij te zetten bijvoorbeeld. Een auto aanschaffen met uw spaargeld is de goedkoopste manier van financieren.

Vergelijk onze autoleningen

Voordat u een lening gaat afsluiten, is het belangrijk de verschillende autoleningen te vergelijken. Bij Freo leent u tegen een standaard lage rente en heldere voorwaarden. Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Bereken nu uw lening

Door Inge Haagmans

30 augustus 2017 | geplaatst in Auto

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit