Let op! Geld lenen kost geld

Terug

Leasen, lenen of sparen?

Een nieuwe auto: sparen, lenen of leasen?

Er zijn er verschillende manieren om een nieuwe auto te financieren. Bijvoorbeeld door een autolening af te sluiten. Zo kunt u ook wanneer u even iets minder te besteden heeft, toch een nieuwe auto kopen. Maar wat is nu de voordeligste optie? Freo zet de mogelijkheden op een rij.

Leasen

Een auto privé leasen komt steeds vaker voor. Zeker wanneer u geen geld heeft om een auto te kopen, kan dit een goede oplossing zijn. Er zijn verschillende vormen van lease. De voorwaarden verschillen per leasevorm. Bij lease bent u niet altijd eigenaar van de auto. Ook moet u van te voren goed kijken wat de voorwaarden zijn om de lease tussentijds te beëindigen. Het kan zijn dat u dan een boete moet betalen.

Lenen

Wanneer u geen geld heeft voor een nieuwe auto, maar toch een auto wilt kopen, kan een autolening uitkomst bieden. U sluit bij een autolening een lening af waarmee u de auto in één keer betaalt. Hierdoor is de auto direct uw eigendom. Vervolgens lost u maandelijks een vast bedrag af. Tussentijds aflossen is bij Freo altijd mogelijk. Hiervoor betaalt u niets extra. Kiest u voor een Persoonlijke Lening? Dan weet u precies wanneer u uw auto volledig heeft terugbetaald. Ontdek hier het verschil tussen de leningen van Freo.

Sparen

Wanneer u niet direct een nieuwe auto nodig heeft, kunt u natuurlijk ook sparen. Door maandelijks wat geld opzij te zetten bijvoorbeeld. Een auto aanschaffen met uw spaargeld is de goedkoopste manier van financieren.

Piet Sleegers - Product Specialist Financieren Freo

Door Piet Sleegers

30 augustus 2017 | geplaatst in Auto

Meer over Auto

Een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet van Freo als autolening
30 augustus 2017

Vergelijk onze autoleningen

Een nieuwe auto nodig maar even geen geld achter de hand? Een autolening kan u op weg helpen. Hiermee financiert u (deels) die nieuwe auto. Er zijn verschillende leningen die u kunt afsluiten.

Verstandig lenen voor een auto bij Freo
30 augustus 2017

Verstandig geld lenen voor een auto

Geld lenen voor een auto? Dat brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. Met deze tips leent u verantwoord. Zodat u niet in de problemen komt met het terugbetalen van uw lening.

Verstandig lenen voor een auto bij Freo
30 augustus 2017

Autolening afsluiten? 5 tips

Hoe leent u verstandig geld voor een nieuwe auto? En welke lening past dan het beste bij u? 5 tips voor het afsluiten van de autolening.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit