Let op! Geld lenen kost geld

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. U leent tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.

Meer weten over Freo

Een lening afsluiten doet u niet elke dag. Daarom wilt u waarschijnlijk wel weten bij wie u nu precies leent. Hier vindt u alle informatie over Freo. 

Over Freo

  • Standaard lage rente
  • Twee soorten leningen
  • Verstandig lenen
  • Betrouwbare partner
Lees meer

Wie is Freo?

  • Persoonlijk
  • Zorgvuldig
  • Voordelig
  • Helder
Lees meer

Over Freo

Standaard lage rente

Freo is streng in het verstrekken van een lening. Juist daarom profiteert u bij Freo van een van de laagste rentes. Daarnaast lost u bij ons boetevrij af. Dat betekent dat u op elk moment kosteloos extra kunt aflossen.

Twee soorten leningen

Freo heeft twee verschillende soorten leningen: de Persoonlijke Lening en het Doorlopend Krediet. Wij bieden deze leningen online en op een voordelige, heldere en eenvoudige manier aan. Bij ons krijgt u een eerlijke lening tegen duidelijke voorwaarden.

Verstandig lenen: weet wat je leent

Als u geld gaat lenen, heeft u geen zin in verrassingen. Bij Freo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Altijd met heldere voorwaarden en een vaste lage rente. Bij Freo weet u wat u leent. 

Verandert er iets in uw persoonlijke situatie? Dan is Freo er voor u. Ook tijdens de looptijd van uw lening. Mogelijk komt u door deze wijzigingen in de problemen of kunt u juist sneller aflossen. Freo vindt het belangrijk dat u niet financieel in de knel komt. Wij zien lenen namelijk als een tijdelijke oplossing. Hoe eerder uw lening is afgelost, hoe beter.

Betrouwbare partner

Freo is met voordelige rentetarieven en duidelijke voorwaarden uw betrouwbare partner, ook volgens de onafhankelijke vergelijkingsite Independer. Daarnaast zijn wij onderdeel van de Rabobank Groep.

Wie is Freo?

Lenen doet u niet zomaar. Daarom vindt Freo het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verborgen rentes en onleesbare voorwaarden, maar een eerlijk, helder aanbod in uw voordeel. Bij het afsluiten van een lening kunt u rekenen op onze persoonlijke service. Een lening van Freo is daardoor persoonlijk, zorgvuldig, voordelig en helder.


Persoonlijk_icon_Oranje

Persoonlijk

U leent niet elke dag geld. Het is dan ook logisch dat u vragen heeft. Over welke mogelijkheden er zijn bijvoorbeeld, of hoe lang het duurt voordat u de lening heeft afgelost.

Zorgvuldig_icon_Oranje

Zorgvuldig

Als u een lening aanvraagt, checkt Freo vooraf uw financiële situatie. We zijn namelijk streng aan de poort. Dat houdt in dat we het belangrijk vinden dat u de lening ook echt kunt betalen. U zit dus goed als u een lening bij Freo krijgt.

Voordelig_icon_Oranje

Voordelig

Freo vindt het belangrijk dat u niet teveel betaalt voor uw lening. Daarom geldt bij ons een standaard lage rente. Wilt u uw lening eerder aflossen dan gepland? Geen probleem, Freo ziet lenen als een tijdelijke oplossing.

Helder_icon_Oranje

Helder

Freo is eerlijk over lenen. Bij ons krijgt u dus altijd de volledige informatie. Over wat u maandelijks betaalt bijvoorbeeld. En waaruit dat bedrag precies is opgebouwd.

De voordelen van Freo

 

1. Standaard lage rente

De rente van Freo behoort tot de scherpste rentes van Nederland. Over de kosten doen wij niet geheimzinnig: u betaalt standaard een lage rente.

2. Eerlijke en heldere voorwaarden

Lenen volgens Freo is lenen in duidelijke taal. Dat betekent dat alle voorwaarden voor een lening helder staan beschreven. Geen ingewikkelde constructies of onduidelijke voorwaarden, maar heldere informatie.

3. Voor iedereen hetzelfde tarief

Lenen bij Freo is lenen tegen een eerlijk tarief. Geen lokkertjes met stunttarieven die slechts tijdelijk voordeel bieden. Geen variabele tarieven op basis van risicoprofielen. Voor iedereen geldt dus hetzelfde tarief.

4. Altijd boetevrij aflossen

Als u leent bij Freo zit u nergens aan vast. U heeft altijd 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het contract en geen verzekeringen waar u niet meer vanaf komt. U kunt op elk moment vroegtijdig, boetevrij aflossen. Uw situatie kan veranderen, en daarmee uw leenwensen.

5. Financieel in balans blijven

Freo is een handelsnaam van Rabo Direct Financiering B.V. Wij vinden het van belang dat u leent zonder dat u in de knel komt. Eerlijke leningen, voordelige rentes en heldere voorwaarden. Ook tijdens de looptijd van uw lening. Zo blijft u financieel in balans.

6. Online aanvragen en afhandelen

Bij Freo regelt u alles eenvoudig online. U vraagt een vrijblijvende offerte aan voor een lening via onze website. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met u op om de aanvraag door te nemen. Kom u in aanmerking voor de lening? Dan ontvangt u een vrijblijvende offerte. Deze offerte kunt u direct bekijken in Mijn Freo.

In Mijn Freo kunt u de gevraagde documenten eenvoudig uploaden. Bent u akkoord bent met de offerte en zijn alle documenten zijn gecontroleerd en goedgekeurd? Dan maken wij het geld over op uw rekening.

Met uw huidige lening overstappen naar Freo? Ook dat is mogelijk via onze gratis overstapservice.

7. Uw online leenomgeving: Mijn Freo

Mijn Freo: uw persoonlijke, veilige online leenomgeving. Hier uploadt u eenvoudig uw documenten ter beoordeling. Na het sluiten van een contract heeft u dagelijks inzicht in uw lening. Zo ziet u bijvoorbeeld direct hoeveel u nog moet aflossen en in hoeveel termijnen. Ook kunt u hier geld opnemen of uw adreswijziging doorgeven.


U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp

Vandaag van 8:00 - 21:00 uur weer bereikbaar

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit