Let op! Geld lenen kost geld

Klanten over Freo

Bij Freo hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen: ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Daarvoor zetten we graag een stapje extra. Feedback krijgen we graag. Dat motiveert ons om onze service en producten nog beter te maken.

Bekroonde service

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe anderen Freo beoordelen op de onafhankelijke vergelijkingssite Independer.nl.

Reviews op Independer

Freo scoort hoog in NPS klantenonderzoek 2020

Geen betere ambassadeur dan een tevreden klant. Bij Freo begrijpen we dat. Ook daarom hechten we veel waarde aan een hoge klanttevredenheid. De NPS-score laat zien of we op de goede weg zitten. De teller staat op +57. Trots!

Meer over het onderzoek

Icon - Klantenvertellen

8.6

Het gemiddelde van 1405 beoordelingen. Van onze klanten beveelt 89% ons aan.

Klanten over Freo

Er wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen en welke formulieren je aan moet leveren. Ookhet snelle contact als er iets niet goed was is zeer prettig

gert

Snel en duidelijk geregeld en goede voorlichting. Alles makkelijk online aanleveren. Ook de @pp met je persoonlijke omgeving is overzichtelijk. Kortom hele dikke voldoende.

Klaas Hovestad

Correct en soepel.

Hessel Rengers

Ik ben heel goed geholpen! Hele aardige mensen en ook heel behulpzaam! Ik heb er een hele goede ervaring eraan overgehouden. Bedankt.

Yonca

Alles werd duidelijk beantwoord en uitgelegd

Mazijk

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp Live chat

Morgen van 8:00 - 21:00 uur weer bereikbaar

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit