Let op! Geld lenen kost geld

Klanten over Freo

Bij Freo hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen: ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Daarvoor zetten we graag een stapje extra. Feedback krijgen we graag. Dat motiveert ons om onze service en producten nog beter te maken.

Bekroonde service

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe anderen Freo beoordelen op de onafhankelijke vergelijkingssite Independer.nl.

Reviews op Independer

Freo scoort hoog in NPS klantenonderzoek 2020

Geen betere ambassadeur dan een tevreden klant. Bij Freo begrijpen we dat. Ook daarom hechten we veel waarde aan een hoge klanttevredenheid. De NPS-score laat zien of we op de goede weg zitten. De teller staat op +57. Trots!

Meer over het onderzoek

Icon - Klantenvertellen

8.6

Het gemiddelde van 1342 beoordelingen. Van onze klanten beveelt 87% ons aan.

Klanten over Freo

vriendelijk meedenkend

eelco

De aanvraag was super makkelijk, en het geld stond in minder dan 24 uur op mijn rekening.

Randy

Na het invullen van de aanvraag werd ik dezelfde dag nog gebeld. Het was mij volkomen helder welke stappen ik moest zetten en deze werden accuraat afgehandeld. Prettig en overzichtelijk!

B.

De app is een prima toepassing om aanvragen en aflossingen te doen en om zicht te houden op je lening. Voor de derde maal een lening aangevraagd en via de app alles snel digitaal aan kunnen leveren. Echter bleek (ondanks dat alles groen was aangevinkt) er een document niet was aangekomen. Ook werd ik gebeld en bleek dat de afdeling Beoordelingen niet goed had gekeken naar wat we hadden aangeleverd want de vragen die ze aanvullend hadden bleek eenvoudig uit de aangeleverde stukken. Prima om klanten snel van dienst te zijn maar laat de kwaliteit er aub niet onder lijden.

Arjen

Ik heb mijn doorlopend krediet snel kunnen regelen bij Freo. De medewerkers die ik gesproken heb toen ik een vraag had, hebben mij zeer correct en netjes te woord gestaan. Ben uiterst tevreden! Mvg Anne

Anne

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp

Morgen van 8:00 - 21:00 uur weer bereikbaar

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit