Let op! Geld lenen kost geld

Klanten over Freo

Bij Freo hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen: ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Daarvoor zetten we graag een stapje extra. Feedback krijgen we graag. Dat motiveert ons om onze service en producten nog beter te maken.

Bekroonde service

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe anderen Freo beoordelen op de onafhankelijke vergelijkingssite Independer.nl.

Reviews op Independer

Freo scoort hoog in NPS klantenonderzoek 2020

Geen betere ambassadeur dan een tevreden klant. Bij Freo begrijpen we dat. Ook daarom hechten we veel waarde aan een hoge klanttevredenheid. De NPS-score laat zien of we op de goede weg zitten. De teller staat op +57. Trots!

Meer over het onderzoek

Icon - Klantenvertellen

8.6

Het gemiddelde van 1613 beoordelingen. Van onze klanten beveelt 91% ons aan.

Klanten over Freo

Na wat over en weer gebel over de juiste documenten zeer snel kunnen beschikken over het leenbedrag. Freo wilde naar mijn idee een bevestiging op een bevestiging hebben , maar achteraf logisch want je kunt maar beter 2 keer checken.

Ben Van Zanten

Prima service en ik ben correct behandeld met de aanvraag. Binnen de termijn wordt de aanvraag afgerond.

Remy

erg snel geregeld en zeer vriendelijk

james

Erg prettig en goed geholpen.

Chris

Duidelijke en snelle afhandeling van de aanvraag. De digitale aanlevering van gevraagde informatie en het digitaal ondertekenen van het contract is erg fijn en voorkomt een hoop administratieve handelingen.

Harm

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 20.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit