Let op! Geld lenen kost geld

Klanten over Freo

Bij Freo hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen: ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Daarvoor zetten we graag een stapje extra. Feedback krijgen we graag. Dat motiveert ons om onze service en producten nog beter te maken.

Bekroonde service

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe anderen Freo beoordelen op de onafhankelijke vergelijkingssite Independer.nl.

Reviews op Independer

Freo scoort hoog in NPS klantenonderzoek 2020

Geen betere ambassadeur dan een tevreden klant. Bij Freo begrijpen we dat. Ook daarom hechten we veel waarde aan een hoge klanttevredenheid. De NPS-score laat zien of we op de goede weg zitten. De teller staat op +57. Trots!

Meer over het onderzoek

Icon - Klantenvertellen

8.6

Het gemiddelde van 1513 beoordelingen. Van onze klanten beveelt 92% ons aan.

Klanten over Freo

Het is echt heel simpel aan te vragen en gewoon binnen een week geregeld. voorwaarden zijn duidelijk en helder. en de ondersteuning is vriendelijk en behulpzaam.

G

Ook via telefoon erg vakundig geholpen.

Jan

Snel, correct en compleet.

Marc Lardenoye

Het aanvraag proces is erg eenvoudig. Ik werd snel en vakkundig geholpen. Het aanleveren van de documenten en het ondertekenen leverden geen problemen op. De informatie vooraf en achteraf is voldoende en duidelijk. Voordeel vind ik de lage rente en het boetevrij aflossen.

Gerard

Lening was vlot aangevraagd en afgehandeld. Uitleg was voldoende (gevolgen en uitleg kredietvergoeding e.d.). Erg fijn contact!

Daniel

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit