Let op! Geld lenen kost geld
 • Werken bij Freo

  #Findyourway

  Je wilt lekker werken. Leuke collega’s en een uitdagende job met goede voorwaarden. Van betekenis zijn. Bij Freo snappen we dit. Als 100% dochter van de Rabobank bieden wij je daarom het beste van twee werelden: een omgeving die professioneel én speels is. Georganiseerd, maar met de vrijheid om je eigen ideeën te ontplooien. En niet onbelangrijk: jezelf!

  Op welk punt in je carrière je ook zit – op zoek naar een uitdagende eerste baan of toe aan de volgende stap – Freo is benieuwd naar jou!

  Freo brengt je verder.

  Freo in een notendop?

  #happycustomers

  Freo, online leenspecialist, gelooft dat lenen anders kan en moet! Bij ons leen je tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en heldere voorwaarden weet je precies waar je aan toe bent.

  Freo houdt namelijk niet van verrassingen, bij ons weet je wat je leent.

  Freo is een enthousiaste club professionals met hetzelfde doel voor ogen: zorgen voor een tevreden klant! Om dit te bereiken zetten we graag een stapje extra. Met energie, enthousiasme en een persoonlijke aanpak helpen we al onze klanten zo goed mogelijk. Tegelijkertijd blijven we kritisch naar onze producten kijken: sluiten ze nog goed aan bij de wensen van de klant? Dit wordt door veel klanten beoordeeld met een hoog cijfer. En daar zijn we trots op! Ga jij ook voor #happycustomers? Join the club!

  Waarom Freo?

  #jointhefamily

  • Betrouwbare werkgever, dochter van de Rabobank

   De betrouwbaarheid van een grote speler, Rabobank en de creativiteit en snelheid van een jong bedrijf. Werken bij Freo is dynamisch.

  • Volop ruimte voor eigen ontwikkeling

   Bij Freo groei je als professional. Je krijgt de vrijheid om te laten zien waar je goed in bent en waar je voor staat.

  • Informele werksfeer

   Freo houdt van een informele werksfeer. Hard werken, maar ook ‘hard’ genieten. Daarom organiseert Freo ook regelmatig meerdere leuke activiteiten buiten het werk.

  • Samen doelen bereiken

   Samen met collega’s van andere afdelingen Freo-breed werken aan oplossingen en verbeteringen. Freo wil samen met jou de beste zijn!

  Freo medewerkers

  #ProudtobeFreo

  Een talentvolbedrijf waarin je, je ware ‘ik’ kunt ontdekken.
  Freo, een plek waarbij je leuk werk verricht en hele leuke collega’s hebt!
  Freo, fantastische rendabele energieke organisatie! Dé plek om jezelf te ontwikkelen.
  Sanne
  Uit het voeren van gesprekken met klanten haal ik ontzettend veel energie.
  De eerste dag werken bij Freo voelde meteen goed, iedereen doet erg zijn best om je 'thuis' te laten voelen.
  Bo
  Werken bij Freo staat in mijn ogen voor: professionaliteit, zelfontwikkeling, integriteit, prettige collega's en bovenal een fijne sfeer op de werkvloer!
  Freo is een werkplek waar werk en ontspanning hand in hand gaan; 100% inzet en hard werken, maar zeker ook ruimte voor een feestje op z'n tijd!
  Ralf
  Freo, de plek waar ambitie een kans krijgt. Guus
  Freo voelt als Familie.
  Werken met jonge professionals en kansen om jezelf te ontwikkelen.
  Geert

  Heb jij Freo-genen?

  #Joinus

  Klaar om de wereld te veroveren. Óf toe aan de volgende stap in je carrière. In welke fase van je loopbaan je ook zit: Freo is benieuwd naar jouw skills.

  Heb jij Freo-genen en wil jij bij de Freo-family horen? Mail je CV en motivatie naar melissa.aspers@rabobank.nl. Of bekijk via de Rabobank site onze actuele vacatures.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit