Let op! Geld lenen kost geld
 • Werken bij Freo

  #Findyourway

  Je wilt lekker werken. Leuke collega’s en een uitdagende job met goede voorwaarden. Van betekenis zijn. Bij Freo snappen we dit. Als 100% dochter van de Rabobank bieden wij je daarom het beste van twee werelden: een omgeving die professioneel én speels is. Georganiseerd, maar met de vrijheid om je eigen ideeën te ontplooien. En niet onbelangrijk: jezelf! En wist je dat Freo officieel gecertificeerd is als Great Place to Work? Daar zijn we enorm trots op!

  Op welk punt in je carrière je ook zit – op zoek naar een uitdagende eerste baan of toe aan de volgende stap – Freo is benieuwd naar jou!

  Freo brengt je verder.

  Freo in een notendop?

  #happypeoplehappycustomers

  Freo is een onderdeel van de Rabobank Groep en een specialist in online lenen.

  Wij begrijpen dat lenen soms nodig is. En wij geloven dat als je dan leent, je dit tijdelijk doet. Verantwoord, eerlijk en transparant. Tegen een lage rente en duidelijke voorwaarden. Geen ‘vanaf’ tarieven of kleine lettertjes. Eenvoudig, voordelig en zorgvuldig. Met onze persoonlijke service en heldere voorwaarden weet je precies waar je aan toe bent.

  Freo houdt namelijk niet van verrassingen, bij ons weet je wat je leent. 

  Freo is een enthousiaste club professionals met hetzelfde doel voor ogen: een tevreden klant! Om dit te bereiken zetten we graag een stapje extra. Met energie, enthousiasme en een persoonlijke aanpak helpen we al onze klanten zo goed mogelijk. Dit wordt door veel klanten beoordeeld met een hoog cijfer. En daar zijn we trots op!

  Ga jij ook voor #happycustomers? Join the club!

  Waarom Freo?

  #jointhefamily

  • Betrouwbare werkgever, dochter van de Rabobank

   De betrouwbaarheid van een grote speler, Rabobank en de creativiteit en snelheid van een jong bedrijf. Werken bij Freo is dynamisch.

  • Volop ruimte voor eigen ontwikkeling

   Bij Freo groei je als professional. Je krijgt de vrijheid om te laten zien waar je goed in bent en waar je voor staat.

  • Informele werksfeer

   Freo houdt van een informele werksfeer. Hard werken, maar ook ‘hard’ genieten. Daarom organiseert Freo ook regelmatig meerdere leuke activiteiten buiten het werk.

  • Samen doelen bereiken

   Samen met collega’s van andere afdelingen Freo-breed werken aan oplossingen en verbeteringen. Freo wil samen met jou de beste zijn!

  Freo medewerkers

  #ProudtobeFreo

  Fremko Blox Business Analist Freo
  Freo is een bedrijf met een open cultuur, een grote diversiteit en de wil om te ondernemen.
  Iedereen telt mee en samen maken we onze dromen waar. Dit maakt mij trots en daar wil ik bij horen!
  Fremko - Business Analist
  Koen - User Experience Designer
  Het is echt super om elke nieuwe dag weer te zorgen voor een nog betere klantervaring! En dat natuurlijk samen met mijn collega’s: met humor en plezier. Koen - User Experience Designer
  Melissa - Teamlead Retail Contact Center
  Bij Freo krijg je de kans om te laten zien waar je goed in bent en je daar verder in te ontwikkelen. Er is échte aandacht en ruimte voor de mens. Het maakt me trots om voor zo'n club te werken! Melissa - Teamlead Retail Contact Center
  Geert - Contact Center Agent
  Freo voelt als Familie.
  Werken met jonge professionals en kansen om jezelf te ontwikkelen.
  Geert - Contact Center Agent

  Heb jij Freo-genen?

  #Joinus

  Werken bij Freo betekent dat je houdt van hard werken, maar ook van samenwerken. Dat je eigenzinnig, loyaal en energiek bent. En tegelijkertijd oprecht, vriendelijk en betrokken.

  Freo-collega’s hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Naar klanten, maar ook naar elkaar. En zijn bovenal trots op wat ze samen bereiken. 

  De Freo-cultuur is informeel, open en respectvol. Mensen staan centraal. We maken hierin geen onderscheid in fulltimers of parttimers, oudgedienden of nieuwkomers, interimmers of vaste medewerkers. Werk je voor Freo? Dan hoor je erbij. 

  Herken jij jezelf hierin? Dan is Freo op zoek naar jou!

  Actuele vacatures

  #Freojobs

  Werken bij Freo kan op veel verschillende manieren. Maar wat voor ons het állerbelangrijkste is, is de welbekende ‘klik’. 

  Dus beschik jij over Freo-genen en spreekt een van onze vacatures je aan? Twijfel niet en reageer! We willen jou graag ontmoeten. 

  Ik ben student en op zoek naar een bijbaan
  Ik ben op zoek naar een vaste of tijdelijke baan

  Staat je droomjob er nu niet bij? Neem contact met Lonneke, onze HR Business Parner, via Lonneke.van.Luxemburg@rabobank.nl.

  Updates

  #Freosocials

  Wil jij niets missen van Freo? Houd dan onze socials in de gaten! 

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit