Let op! Geld lenen kost geld

Werken bij Freo

Freo is altijd in ontwikkeling, net als haar werknemers. Blijven groeien –professioneel én als mens- is hier dan ook heel belangrijk. Zin om daar deel van uit te maken?

Verantwoordelijk

Als kredietverstrekker draagt Freo een grote verantwoordelijkheid. Wij willen dat mensen kunnen genieten van hun nieuwe aankoop zonder zich zorgen te maken over hun financiële toekomst. Een lening afsluiten doet iemand niet zomaar, dus we willen onze klanten hierin zo goed mogelijk begeleiden. Dat doen wij met veel enthousiasme, kennis van zaken en een persoonlijke benadering. Ontwikkeling van medewerkers is bij Freo heel belangrijk. Want alleen met betrokkenheid en inzet van alle medewerkers samen, is het mogelijk om onze ambities waar te maken.

Over Freo

Freo is een handelsnaam van Rabo Direct Financiering B.V.

Vacatures

Werken bij Freo? Bekijk onze actuele vacatures.

Waarom Freo?

"Freo is een handelsnaam van Rabo Direct Financiering B.V. Dit maakt dat werken voor Freo volop kansen biedt, zowel nationaal als internationaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures op de website van Rabobank."

- Sasja Appels, Manager Freo
Sasja Appels

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.