Let op! Geld lenen kost geld

Samenwerken met Freo

U wilt het uw klanten zo makkelijk mogelijk maken. Het regelen van een financiering is in veel gevallen het laatste stukje van de puzzel. Als partner van Freo kunt u uw klanten extra service verlenen tijdens het verkoopproces: een lening met aantrekkelijke voorwaarden en een gunstig tarief.
Freo is specialist in lenen en regelt alles voor u én uw klant.
Zo maakt u de deal rond!

Freo: betrouwbare partner

Werkt u in de retail-, automotive-, vastgoed-, recreatie- of duurzaamheidsbranche? En bent u op zoek naar een manier om uw klanten nog beter te bedienen zónder dat u een eigen financieringsoplossing hoeft op te zetten? Dan bent u bij Freo aan het juiste adres! Freo is specialist in online lenen. Al jaren behoren onze rentes tot de laagste in de markt. Als onderdeel van de Rabobank is Freo bovendien een betrouwbare partner.

Waarom samenwerken met Freo?

  • U biedt klanten een verantwoorde oplossing voor de aanschaf van uw product of dienst
  • U biedt klanten een extra service: dienstverlening mét de mogelijkheid tot financiering
  • U genereert een extra inkomstenbron

Hoe werkt het?

Tijdens elk verkoopproces heeft u de mogelijkheid om uw klanten te wijzen op de mogelijkheden van een lening van Freo. Sluit de klant daadwerkelijk een lening af bij Freo? Dan staat daar een vergoeding tegenover. Neem voor details en mogelijkheden voor uw bedrijf contact met ons op.

Samenwerken met Freo: voor wie?

Net als voor klanten, zijn we ook voor partners ‘streng aan de poort’. We werken graag samen met bedrijven die hetzelfde DNA hebben. Zo is lenen bij Freo altijd persoonlijk, zorgvuldig, voordelig en helder. Géén addertjes onder het gras, geen verrassingen achteraf. Herkent u uzelf en uw bedrijf hierin? Dan horen wij graag van u!

Neem contact op

Wilt u meer weten over de voordelen van samenwerken met Freo? Neem contact op met Rick Bos, strategisch marketing manager (rick.bos@rabobank.nl).

 


U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp

Vandaag van 8:00 - 21:00 uur weer bereikbaar

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit