Let op! Geld lenen kost geld

Dienstenwijzer

In deze dienstenwijzer vertellen wij u over Freo. Hier vindt u onze algemene gegevens en de belangrijkste telefoonnummers. Ook leest u hier wat u moet doen als u een klacht heeft.

Wie is Freo?

Freo is een handelsnaam van Rabo Direct Financiering B.V. Rabo Direct Financiering B.V. is een onderdeel van de Rabobankgroep.

Wat doet Freo?

Freo biedt doorlopende kredieten en persoonlijke leningen aan. Dat doen wij via internet. Op www.freo.nl vindt u alles wat u moet weten over Freo. Deze informatie hebben wij zo helder, duidelijk en volledig mogelijk neergezet. U kunt daar dus alles op uw gemak lezen.

Hoe maakt u contact met Freo

Via www.freo.nl kunt u contact met Freo opnemen. U kunt dit doen waar en wanneer u dat het beste uitkomt. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is (088) 321 00 03. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur staan wij graag voor u klaar.

Wat mag u van ons verwachten?

Freo wilt u op alle manieren goed van dienst zijn. Daarom horen wij het graag wanneer iets u niet bevalt. Want dank zij uw reacties kunnen wij onze diensten en producten verbeteren. Heeft u een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening van Freo afgesloten en bent u niet tevreden? U kunt de lening stoppen zonder dat u hoeft te vertellen waarom. Hiervoor heeft u veertien kalenderdagen de tijd. De veertien kalenderdagen gaan in zodra het geld van het Doorlopend Krediet of de Persoonlijke Lening op uw rekening staat. De lening stoppen kost u niets. U stopt de lening door contact met ons op te nemen. Dat kan via de website www.freo.nl of door een brief te sturen naar:

Freo klantenservice
Postbus 2347
5600 CH Eindhoven

U heeft een klacht, wat nu?

  • Laat het ons weten! Dat kan via onze website www.freo.nl of via de telefoon: (088) 321 00 03. Niet tevreden over onze oplossing? Stuur uw klacht dan naar: Freo klantenservice, Postbus 2347, 5600 CH Eindhoven;
  • Vindt u dat uw klacht nog steeds niet goed is opgelost? Neem dan contact op met het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD): www.kifid.nl. 

Welke rol heeft Freo?

  • Als u via www.freo.nl een lening afsluit bij Freo, dan is Freo aanbieder en adviseur van leningen;
  • Freo is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12014945.

Dit verwacht Freo van u?

  • U verstrekt ons de juiste gegevens. Dit is ook voor uzelf belangrijk;
  • Verandert er iets in uw persoonlijke gegevens en/of de lening? U geeft dit dan meteen aan ons door;
  • U kijkt alle papieren die u van ons krijgt heel goed na.

Bij het doorgeven van wijzigingen kunnen soms fouten of vergissingen worden gemaakt. Kijk daarom altijd of de gegevens van het Doorlopend Krediet of de Persoonlijke Lening kloppen. Zijn gegevens niet duidelijk of kloppen ze niet? Belt u ons dan even.

De algemene gegevens van Freo

Freo is een handelsnaam van Rabo Direct Financiering B.V.
Freo is ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer 17030004. Het postadres van het hoofdkantoor is:
Rabo Direct Financiering B.V., Postbus 652, 5600 AR Eindhoven.

Download hier de dienstenwijzer in pdf.

Aan de inhoud van deze dienstenwijzer kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen zijn voorbehouden.

U kunt bij ons terecht

088-321 00 03 WhatsApp

Vandaag van 8:00 - 21:00 uur weer bereikbaar

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit