Let op! Geld lenen kost geld

Hoe kunnen wij u helpen?

Contact met Freo

Telefoon

Direct contact? Bel ons op 088-321 00 03

Vandaag geopend tot 19:30 uur

Whatsapp

App ons op 06-83671331. Antwoord binnen 30 min

Vandaag geopend tot 19:30 uur

Mijn Freo

Veel zaken rondom uw lening regelt u eenvoudig zelf in Mijn Freo

24 uur per dag

Facebook Messenger

Stuur ons een bericht. Geopend op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur. Antwoord binnen 30 min

E-mail

klantenservice@freo.nl. Antwoord binnen één werkdag

Live chat

Stuur ons een bericht. Antwoord binnen 30 min

Vandaag geopend tot 19:30 uur

Wat de meeste mensen willen weten...

 • Heeft u een lening aangevraagd en uw documenten geüpload in Mijn Freo? Dan duurt het enkele dagen om uw documenten te beoordelen. Hoe lang dit duurt hangt af van de drukte op dat moment. Benieuwd hoe lang het duurt? Log in op Mijn Freo voor de actuele doorlooptijd. 

  Persoonlijke Lening
  Zijn uw aangeleverde documenten goedgekeurd? Dan storten wij het volledige bedrag direct op uw rekening. Wanneer u over het geld kunt beschikken is afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank. Meestal lukt dit binnen één tot vier werkdagen.

  Doorlopend Krediet
  Vanaf 23 december 2020 is een Doorlopend Krediet afsluiten bij Freo niet meer mogelijk. Verstandig lenen, daar staan wij voor. Wij vinden het Doorlopend Krediet niet meer bij deze waarde passen. Ontdek of onze Persoonlijke Lening bij u past. Of lees meer over deze wijziging.
   
  Heeft u een al Doorlopend Krediet bij Freo en wilt u tussentijds geld opnemen? Dan kan dat in Mijn Freo. Het meestal één tot vier werkdagen voordat het geld op uw rekening staat. Vragen? Bel naar onze klantenservice: 088-321 00 03.

 • Dat hangt van een aantal zaken af. Uw inkomen. Maar ook uw woonsituatie en vaste lasten. Met onze handige berekentool ziet u precies welk leenbedrag in uw situatie verantwoord is. Minder lenen kan natuurlijk ook.

  Bij een Persoonlijke Lening leent u bij Freo tussen de € 5.000 en maximaal € 75.000. Wij storten het bedrag in één keer op uw rekening.

  Persoonlijke Lening berekenen

  Bij een Doorlopend Krediet spreekt u een lening (limiet) af tussen het minimale en het maximale leenbedrag. Hierbinnen is het mogelijk geld op te nemen en af te lossen. Een Doorlopend Krediet is een flexibele vorm van lenen met een variabele rente.

  Let op! Vanaf 23 december 2020 is een Doorlopend Krediet afsluiten bij Freo niet meer mogelijk. Verstandig lenen, daar staan wij voor. Wij vinden het Doorlopend Krediet niet meer bij deze waarde passen. Ontdek of onze Persoonlijke Lening bij u past. Of Lees meer over deze wijziging.

 • Limiet verhogen of verlagen Persoonlijke Lening

  Bij een Persoonlijke Lening is het niet mogelijk om uw limiet te verhogen of te verlagen. Dit zien wij als het aangaan van een nieuw contract. Wilt u een nieuw bedrag lenen? Vraag op de website een nieuwe offerte aan.

  Onze werkwijze is daarna hetzelfde als bij uw huidige contract: eerst nemen wij telefonisch contact op om de aanvraag met u door te nemen. Als alles akkoord is, ontvangt u een vrijblijvende offerte. Houd er rekening mee dat bij een lager leenbedrag soms een ander rentetarief hoort.

  Limiet verhogen of verlagen Doorlopend Krediet

  Uw limiet verlagen regelt u in Mijn Freo via het kopje ‘Limiet aanpassen’. Uw limiet verlagen kunt u eenvoudig zelf doen. Houd er wel rekening mee dat bij een lager limiet soms een ander rentetarief hoort.

  Vanaf 23 december 2020 is een Doorlopend Krediet afsluiten of uw limiet verhogen bij Freo niet meer mogelijk. Verstandig lenen, daar staan wij voor. Wij vinden het Doorlopend Krediet niet meer bij deze waarde passen. Ontdek of onze Persoonlijke Lening bij u past. Of Lees meer over deze wijziging

 • Het rentepercentage is afhankelijk van het leenbedrag. Hoe hoger de lening, hoe lager de rente. In Mijn Freo ziet u welk rentepercentage u betaalt per jaar.

 • Dit kan bij Freo zo vaak en zo veel als u wilt. Extra aflossen is bij Freo altijd boetevrij

  Hoe lost u extra af?
  Extra aflossen is mogelijk via iDeal in Mijn Freo. Het overboeken werkt hetzelfde als betalen in een webshop. 

  Of maak de extra aflossing(en) over naar het rekeningnummer waarvan wij ook incasseren. Ons rekeningnummer is: IBAN NL59 RABO 0350 8106 48 t.n.v. Freo. Vermeld bij elke overboeking uw contractnummer.

  Let op: door de extra aflossing vervalt de maandbetaling niet!

Contact via WhatsApp

Whatsapp op uw device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit