Let op! Geld lenen kost geld

Leentips & nieuws

Handige tips over geld en geld besparen, de laatste nieuwtjes op het gebied van lenen en achtergrondinfo van onze experts.

 • Freo-verbindt-zich-aan-de-Nederlandse-handbaldames-1_

  Freo nieuwe shirtsponsor Nederlandse handbaldames

  Door Rick Bos op 20 november 2019

  Het Nederlandse handbaldames team vertrekt eind deze maand naar Japan om een gooi te doen naar het wereldkampioenschap. Op hun tenue prijkt voor het eerst de naam van Freo. We zijn trots op de samenwerking met dit ambitieuze team onder leiding van bondscoach Emmanuel Mayonnade.

 • 740_vergrootglas

  Leenonderzoek: veel Nederlanders liggen te slapen als het om hun lening gaat

  Door Rick Bos op 05 november 2019

  In september 2019 hielden we, samen met onderzoeksbureau Markteffect, een groot onderzoek onder leners. Iets meer dan 1.000 mensen met een persoonlijke lening of doorlopend krediet stelden we onder andere deze vraag: ‘Hoe vaak vergelijkt u de prijzen van zorgverzekeraars, telecomaanbieders, energieleveranciers en kredietverstrekkers?’ Als het gaat om hun lening, liggen veel Nederlanders te slapen.

 • 740_trampoline_oranje

  ‘Hey Google, ik wil met Freo praten’

  Door Ron van Vliet op 29 mei 2019

  Als eerste Nederlandse kredietverstrekker gaat Freo werken met de Voice Assistent van Google. Heeft u de Google Assistent  - de spraakapp van Google - op uw telefoon staan? Dan is het vanaf vandaag mogelijk via uw stem contact te maken met Freo. Probeer het ook!

 • 007_Freo_Grafiek_NPS_2019

  Freo warm aanbevolen door klanten

  Door Harm Hoebergen op 07 mei 2019

  Wij vragen onze klanten elk jaar hoe waarschijnlijk het is dat zij Freo aanbevelen aan familie of vrienden. Want een tevreden klant is voor ons het állerbelangrijkste! Voor de vierde keer op rij is onze klanttevredenheid gestegen. En daar zijn we supertrots op!

 • 740_Weetwatjeleentoranje

  Freo.nl favoriet onder consumenten

  Door Rick Bos op 25 april 2019

  ‘Stel, je wil een lening afsluiten. Waar doe je dat, gebaseerd op je online ervaring, het liefst?’ Die vraag stelt WUA (Web Usability Advice) elk jaar aan meer dan 600 consumenten. In het onderzoek van april 2019 komt Freo als winnaar uit de bus. En daar zijn we supertrots op!

 • 740_dakkapel

  Lenen voor uw verbouwing? Zo komt u niet voor verrassingen te staan

  Door Piet Sleegers op 08 april 2019

  Is uw woning aan een verbouwing toe? Of heeft u een nieuw huis op het oog waar nog een hoop moet gebeuren? Dan is het natuurlijk fijn als u daarvoor uw eigen spaargeld kunt gebruiken. Maar wat als u zo’n (groot) bedrag niet achter de hand heeft? Dan is lenen voor uw verbouwing misschien iets voor u.

 • 740_over_freo_de_voordelen

  Freo wéér de voordeligste

  Door Piet Sleegers op 03 april 2019

  Voor de negende keer op rij is Freo als voordeligste uit de bus gekomen in het Special Item van onafhankelijk onderzoekinstituut MoneyView. In dit doorlopende onderzoek vergelijkt MoneyView persoonlijke leningen en doorlopende kredieten van verschillende aanbieders met elkaar.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit