Let op! Geld lenen kost geld

Leentips & nieuws

Handige tips over geld en geld besparen, de laatste nieuwtjes op het gebied van lenen en achtergrondinfo van onze experts.

 • 740_trampoline_oranje

  ‘Hey Google, ik wil met Freo praten’

  Door Ron van Vliet op 29 mei 2019

  Als eerste Nederlandse kredietverstrekker gaat Freo werken met de Voice Assistent van Google. Heeft u de Google Assistent  - de spraakapp van Google - op uw telefoon staan? Dan is het vanaf vandaag mogelijk via uw stem contact te maken met Freo. Probeer het ook!

 • 007_Freo_Grafiek_NPS_2019

  Freo warm aanbevolen door klanten

  Door Harm Hoebergen op 07 mei 2019

  Wij vragen onze klanten elk jaar hoe waarschijnlijk het is dat zij Freo aanbevelen aan familie of vrienden. Want een tevreden klant is voor ons het állerbelangrijkste! Voor de vierde keer op rij is onze klanttevredenheid gestegen. En daar zijn we supertrots op!

 • 740_Weetwatjeleentoranje

  Freo.nl favoriet onder consumenten

  Door Rick Bos op 25 april 2019

  ‘Stel, je wil een lening afsluiten. Waar doe je dat, gebaseerd op je online ervaring, het liefst?’ Die vraag stelt WUA (Web Usability Advice) elk jaar aan meer dan 600 consumenten. In het onderzoek van april 2019 komt Freo als winnaar uit de bus. En daar zijn we supertrots op!

 • 740_dakkapel

  Lenen voor uw verbouwing? Zo komt u niet voor verrassingen te staan

  Door Piet Sleegers op 08 april 2019

  Is uw woning aan een verbouwing toe? Of heeft u een nieuw huis op het oog waar nog een hoop moet gebeuren? Dan is het natuurlijk fijn als u daarvoor uw eigen spaargeld kunt gebruiken. Maar wat als u zo’n (groot) bedrag niet achter de hand heeft? Dan is lenen voor uw verbouwing misschien iets voor u.

 • 740_over_freo_de_voordelen

  Freo wéér de voordeligste

  Door Piet Sleegers op 03 april 2019

  Voor de negende keer op rij is Freo als voordeligste uit de bus gekomen in het Special Item van onafhankelijk onderzoekinstituut MoneyView. In dit doorlopende onderzoek vergelijkt MoneyView persoonlijke leningen en doorlopende kredieten van verschillende aanbieders met elkaar.

 • 740_vrouw_belt

  Betaal ik een boete bij versneld aflossen?

  Door Piet Sleegers op 11 januari 2019

  Als u een lening heeft, is het fijn als u die eerder kunt aflossen dan gepland. Dit vinden wij bij Freo ook. Daarom is het versneld inlossen van een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet bij ons altijd mogelijk. Zónder extra kosten of boetes.

 • 740_trampoline_blauw

  Gelukkige nieuwe lening!

  Door Rick Bos op 04 januari 2019

  Het begin van het nieuwe jaar is hét moment om de bezem door uw administratie te halen. Misschien bent u al overgestapt van energieleverancier of zorgverzekeraar. En heeft u overbodige lidmaatschappen de deur uit gedaan. Maak de eindejaarsschoonmaak compleet door ook uw lening(en) onder de loep te nemen. Misschien kunt u ook daar nog op besparen.

Contact via WhatsApp

Whatsapp op je device? Klik dan hier om direct met Freo een chat te starten. Of voeg 06-83671331 toe aan de contactlijst van uw telefoon.

Ma-vrij: 8.00 - 21.00 uur, za: 10.00 - 17.00 uur.

Sluit